19.167 ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Της... καταγγελίας γίνεται στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σχετικά με τη μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε καταστήματα.Συνολικά ο αριθμός των καταγγελιών στη γραμμή  ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα 1142, έφτασε τις 19.167 από την 1η Σεπτεμβρίου έως και χθες. Από αυτές, 16.455 αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού
 ενδιαφέροντος, 1.480 κλειστούς χώρους δημόσιου τομέα, 896 κλειστούς χώρους ιδιωτικού τομέα και 336, άλλους χώρους, όπως αεροδρόμια, σταθμούς, κ.λπ.
Συγκεκριμένα στα καταστήματα, 8.317 περιπτώσεις σχετίζονται με το κάπνισμα των πελατών μέσα στο κατάστημα, οι 5.557 αφορούν την ύπαρξη σταχτοδοχείων στα τραπέζια, ενώ οι 2.319 σχετίζονται με το κάπνισμα υπό την ανοχή του υπεύθυνου.
Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, περισσότερες καταγγελίες πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Αττικής (44,4%) και στη δεύτερη θέση είναι η κεντρική Μακεδονία (19,5%). Τέλος, όλες οι καταγγελίες διαβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες πραγματοποιούν σχετικούς ελέγχους.


http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]