ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΦΟΡΤΗΓΟΥ!

Αετός Καρφώθηκε σε παρμπρίζ Φορτηγού!!!


Ανώμαλη προσγείωση φαίνεται να πραγματοποίησε ένας αετός ο οποίος καρφώθηκε με ταχύτητα 60 μιλίων/ώρα στο παρμπρίζ ενός φορτηγού. Κανείς δεν έδωσε στο μικρό αετό πολλές ελπίδες επιβίωσης, κάτι που διαψεύστηκε.Δείτε....




Ο αετός φαίνεται πως δεν πτοήθηκε! Μετά από την περιπέτεια της ανώμαλης πτώσης του στο παρμπρίζ του φορτηγού, ο Wiegle -παρατσούκλι και συντομογραφία του «Window Eagle» (αετός στο παράθυρο)- έχει κάνει μια θαυματουργή αποκατάσταση των πληγωμένων φτερών του και πετά και πάλι στην άγρια φύση της Bear Lake, στο Idaho.

Το νεαρό θηλυκό δεν υπέστη καμία θράυση στα κόκκαλα του, αλλά είχε εσωτερική αιμορραγία. Τελικά οδηγήθηκε στο Κέντρο Αρπακτικών Wilson, στο Wyoming.

Εκεί η Wiegle ανάρρωσε για ένα μήνα στο τέλος του οποίου αποδείχθηκε ότι ήταν έτοιμο να αφεθεί πίσω στη φύση και να πετάξει, να φάει μόνη της και να φροντίσει τον εαυτό της.

Τέλος, απελευθερώθηκε πίσω στο σπίτι της στο Bear Lake. Η διευθύντρια Amy Brennan McCarthey δήλωσε: “Αυτή η επιστροφή στο φυσικό περιβάλλον μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο αξιόλογη μεταξύ των επιτυχιών μας


πηγη http://www.araxtoikailight.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]