Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και βροχές, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες, κυρίως, στη Μακεδονία. Χιόνια την νύχτα στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και την νύχτα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως, στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και την νύχτα. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα αυξηθούν. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Άνεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]