ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΙΣΠΝΟΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

Τέσσερις μαθητές ενός δημοτικού σχολείου της Ουάσιγκτον εισήχθησαν στο νοσοκομείο την Πέμπτη, αφού εισέπνευσαν ή κατάπιαν κοκαΐνη, την οποία έφερε στην τάξη ένας άλλος μαθητής, δήλωσε ο εκπρόσωπος της σχολικής ακαδημίας της πρωτεύουσας.
"Ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Thomson έφερε απροσδιόριστη ποσότητα κοκαΐνης στο σχολείο και τη μοιράστηκε με τους συμμαθητές του" ανέφερε ανακοίνωση της σχολικής διοίκησης.
Ο εκπρόσωπος του σχολείο Φρεντ Λιούις δήλωσε ότι οι μαθητές νοσηλεύθηκαν και εκτίμησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα παιδιά παραπέμφθηκαν σε δίκη για κατοχή παράνομων ουσιών από τον εισαγγελέα της Ουάσιγκτον που είναι αρμόδιος για εγκλήματα που διαπράττονται από ανηλίκους.
"Τέσσερις μαθητές έκαναν χρήση κοκαΐνης, κάποιοι την κατάπιαν και κάποιοι την εισέπνευσαν. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ποσότητα" σημείωσε το σχολείο.
Ο διευθυντής του σχολείου που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, Άλμπερτ Ντιπόν, απέστειλε επιστολή προς τους γονείς, αναφέροντας ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα όσον αφορά τον μαθητή που είναι ύποπτος ότι έφερε την κοκαΐνη στο σχολείο αλλά και την οικογένειά του.



πηγη http://www.news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]