ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ?ΤΟ ΕΥΡΩ.....

Ποια θρησκεία ; Το Ευρώ...Νέα θρησκεία μας το Ευρώ.


Από μικρός δεν είχα και καμιά ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία του Έθνους μας (Χριστιανισμός).Δεν μπορώ με σιγουριά να πω πως δεν πιστεύω πουθενά. Περισσότερο θα έλεγα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το ζήτημα αν ισχύει οτιδήποτε από τη θρησκεία μας ή είναι όλα ιστοριούλες σαν τον Άη Βασίλη.

Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τόσο βαθύ. Προτιμώ να αναλώνω τη σκέψη μου προσπαθώντας να βρω ένα τρόπο επιβίωσης κάνοντας νέα θρησκεία μου το Ευρώ...

Το Ευρώ είναι δυσεύρετο πλέον και καλά κρυμμένο από αυτούς που το κατέχουν.Ένα επιπλέον θέμα είναι πως το Ευρώ στους ναούς του Χριστιανισμού υπάρχει άφθονο και πολύ περισσότερο υπάρχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εκκλησίας.

Όποτε ,γιατί να ασχοληθώ με μία θρησκεία η οποία πιστεύει και αυτή η ίδια σε άλλο θεό;

Το Ευρώ...


Προσπαθώ να βρω και εγώ λοιπόν την αλήθεια που κρύβει η θρησκεία του Ευρώ ,για να μπορέσω να αποκτήσω κάποια σημαντικά πραγματάκια.Ένα από αυτά είναι μία κάμπριο Mercendes.Δεν θέλω ακριβώς το ίδιο το αμάξι αλλά έχοντας κάμπριο Mercendes λύνω αυτόματα και το πρόβλημα της έλλειψης σεξ εφόρου ζωής.

Το Ευρώ κυριαρχεί παντού.Στην τηλεόραση ,στην προσωπική μας ζωή ,στην υποθετική δημοκρατία μας,στην ηρεμία μας, στη διατροφή μας, στη γαλήνη μας.

*(Θα μπορούσα να γράφω ώρες για την κυριαρχία του Ευρώ.)

Στη χώρα μας βέβαια σε λίγο καιρό θα είναι είδος προς εξαφάνιση και οι περισσότεροι από εμάς τελικά μη έχοντας που να στρέψουν την αγανάκτηση τους θα αρχίσουν να γυρνούν στις εκκλησιές ψάχνοντας κανένα ξεροκόμματο.

Η εκκλησία βέβαια θα βοηθήσει από το υστέρημα της εμάς τους άπορους και θα κάνει το έργο της.Το έργο του Θεού.

Η θρησκεία τι προσφέρει; Τίποτα ,απλά είναι ένας τρόπος με τον οποίο κάποιο μαζεύουν το Ευρώ.Αν αποφασίσω να ψάξω πραγματικά τι αντιπροσωπεύει ο Χριστιανισμός ίσως μπορέσω να χτίζω και εγώ μία εκκλησία και να μαζεύω χρήματα στο όνομα αυτής.

Μήπως ήρθε η ώρα (λέω εγώ τώρα) να δώσει η εκκλησία ότι έχει και δεν έχει μήπως αρχίσει να ασχολείται κανείς από εμάς με την εύρεση του Θεού;

Του Θεού που δεν υπάρχει για εμάς αλλά μόνο για αυτούς.

Αν σε δέκα χρόνια δεν πατάει άνθρωπος στους ναούς να δω τι θα κάνουν.Θα μου πείτε έχουν λεφτά για πέντε γενιές.

Μήπως να σταματήσει η εκκλησία να κλέβει τη σύνταξη των γέρων; Αυτό το κάνει και το κράτος.Η μήπως η εκκλησία είναι το κράτος στην Ελλάδα;

Το Βατοπέδι τελικά ξεχάστηκε .Λογικά κάποιος είδε όραμα και επέλεξε το δρόμο του Θεού.

Αυτός ο δρόμος τελευταία συναντά συχνά την κλεψιά .

Το πιο αστείο είναι αυτό που άκουσα προχθές .Λέει ότι για να παντρευτείς σε ναό πρέπει να δώσεις χρηματική εγγύηση για την περίπτωση που κάποιος ανώμαλος αποφασίσει και πετάξει αυτό το χημικό, πως το λένε να δεις...Α, μου ΄ρθε .Ρύζι...

Λοιπόν ,μαζέψτε και άλλα Ευρώ κάντε τα υποκατάστατο της πίστης μας και καλό Πάσχα να έχετε.

Ο Χριστός αναστήθηκε εμείς* δεν νομίζω.

*Εμείς είμαστε η γενιά των 592 Ευρώ.


αποστολή http://www.ramnousia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]