Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βράβευσε τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, μετά το καλωσόρισμα του Προϊσταμένου του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Καθηγητή  Α. Κονιδάρη, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπ. Μαραβέγιας απένειμε στο Αργοστόλι τιμητική διάκριση στη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη για τη συνολική προσφορά της στην αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Στη συνέχεια, η κυρία Μ. Χούκλη έκανε ομιλία με θέμα την κρίση στη δημοσιογραφία και στον δημόσιο λόγο, όπου ανέπτυξε προβληματισμούς γύρω από τα ζητήματα της επικοινωνίας και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
Τη βράβευση προλόγισαν οι Αντιπρόεδροι της Δ.Ε. του Ιδρύματος, δημοσιογράφος κ. Γ. Πολίτης και Καθηγητής Ι. Δραγώνας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής και ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Ε. Κεκάτος, οι οποίοι προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στην κυρία Μ. Χούκλη.
Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς 
κ. Ν. Ανουσάκης, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μ. Κοτσιλίνης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου 
κ. Στ. Τραυλός, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Σπ. Γαλιατσάτος και άλλοι πολιτικοί και διοικητικοί παράγοντες του νησιού.
Την ομιλία της κυρίας Μ. Χούκλη παρακολούθησαν, μαζί με όλους τους φοιτητές του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων κ. Γ. Σαμαράς και Ν. Μπούκας και οι Καθηγητές του Ιδρύματος.
Η βράβευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη δημιουργία ενός Δικτύου Φίλων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και του Ιδρύματος γενικότερα, ώστε να ενισχύσει την ακτινοβολία του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]