ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ - Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας 2014
Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πραγματοποιεί ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα βραβεύσει αθλητές, προπονητές, χορηγούς και υποστηρικτές.


Ειδικότερα, στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι :
Δήμητρα Χαρίση, Βαρβάρα Σιατερλή, Ξένια Στεργιοπούλου και Ιωάννης Χαρίσης, καθώς και οι αθλήτριες της ομάδας σκυταλοδρομίας Βασιλική Γιαννάκου, Ιωάννα Καρύδη, Αθανασία Λώλα και Ξένια Στεργιοπούλου για τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης στη χρονιά που πέρασε.
Βραβείο θα απονεμηθεί και στον Ηλία Σοκόλη για τη συμμετοχή του σε τελικούς αγωνισμάτων στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.
Επίσης θα βραβευτούν οι αθλητές του Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων :
Δήμητρα Χαρίση, Γεωργία Ντάκουλα και Δήμητρα Σταλίκα για τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Πανελλήνιους αγώνες Τεχνικής κολύμβησης.
Μια ξεχωριστή βράβευση θα γίνει στους μικρούς αθλητές του Ομίλου που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις.
Το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Ιωαννίνων θα βραβεύσει ακόμη τους προπονητές Πέτρο Παππά για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της αγωνιστικής ομάδας κλασικής και τεχνικής κολύμβησης, και Ευτυχία Μαυροπούλου που βοήθησε τόσο στην ομάδα τεχνικής κολύμβησης όσο και στη διοργάνωση του «Γύρου της Λίμνης».

Επίσης, θα βραβευτεί ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Νικόλαος Μίχος για την 3η θέση που κατέκτησε στο ηλικιακό group άνω των 60 ετών στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας 2013, καθώς και για την συμβολή του στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στα Ιωάννινα σαν πρωτεργάτης και ένας από του εμπνευστές του «Γύρου της Λίμνης».

Ειδική βράβευση θα γίνει στους μεγάλους υποστηρικτές των αθλητικών διοργανώσεων του Ποσειδώνα:
ΒΙΚΟΣ ΑΕ, SPORT ZONE, SIONTIS ATHLETICS και SAUCONY, καθώς και στους Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα οι οποίοι μέσω των εταιριών τους ΜΕΘΕΞΙΣ FOUNDATION και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προβολή του «Γύρου της λίμνης».

Ξεχωριστή απόδοση τιμής αποτελεί η βράβευση του μεγάλου Γιαννιώτη γλύπτη Παπαγγιάννη Θεόδωρου , ο οποίος φιλοτέχνησε το συλλεκτικό μετάλλιο του «Γύρου της λίμνης».

Τέλος, για την πολύχρονη εθελοντική στήριξή τους σε όλες τις διοργανώσεις και δράσεις του, ο Όμιλος θα βραβεύσει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «η Πασσαρώνα», ένα δεκαεπταμελές σχήμα με κιθάρες, βιολί και κοντραμπασο υπό την διεύθυνση του Γεώργιου Νάκη.


Ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων προσκαλεί στην εκδήλωση όλους τους αθλητές του, τους γονείς, τους φίλους του, καθώς και όλους όσους συμμετέχουν κάθε χρόνο εθελοντικά στο «Γύρο της λίμνης», τις αρχές της πόλης και τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]