Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»


Στη Λάρισα και στο Βόλο περιόδευσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Εκεί παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφους και τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ έκανε βόλτα στο κέντρο της Λάρισας και στην παραλία του Βόλου, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους πολίτες που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε και οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος του.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο κ. Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. συμμετέχει στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό», καθώς με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο τους ενώνουν κοινές αρχές και αξίες.

«Απευθύνουμε κάλεσμα», είπε ο κ. Ψωμιάδης, «σε όλους τους Έλληνες που δεν έχουν διαγράψει από τη ψυχή τους Θεό και πατρίδα. Σε αυτούς που αντιστέκονται στην οικονομική και κοινωνική υποδούλωση του λαού μας. Σε όλους αυτούς που λένε όχι στο ξεπούλημα της χώρας».

Ερωτώμενος για τη σχέση του με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής. «Μετά τις εθνικές εκλογές του 2012, στις οποίες ο ίδιος με έχρισε αντιστράτηγο του προεκλογικού αγώνα στη Β. Ελλάδα και όχι μόνο, με ξέχασαν. Ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να τον συναντήσω. Οι πόρτες για τον Ψωμιάδη ήταν κλειστές και οι λόγοι είναι προφανείς. Πληρώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Ν.Δ. και ότι ενόχλησα τα μεγάλα συμφέροντα που ήθελαν να προωθήσουν τα δικά τους δουλικά. Εγώ σε αυτή τη Ν.Δ. δεν έχω θέση» κατέληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]