Απών ο ΕΦΕΤ παρόν δεκάδες ανυποψίαστοι πολίτες έτρεξαν να αγοράσουν τα κατεψυγμένα αρνιά Σκοπίων [photos+video]

H εικόνα στα σούπερ μάρκετ Lidl από τις 9 το πρωί ήταν πραγματικά πρωτοφανής. Εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες έστησαν μια άτυπη ουρά για να προλάβουν τα δήθεν ελληνικά και νωπά κρέατα που πουλούσε η αλυσίδα σουπερ μάρκετ προς 3.99 ευρώ. Από την περασμένη εβδομάδα στην αγορά του Ρέντη είχαν πιάσει δουλειά στις εγκαταστάσεις του μεγαλοκρεατέμπορα Φλωρίδη οι "συσκευαστές" σύμφωνα με πληροφορίες μας για να μπορέσουν να βγάλουν την παραγγελία της Πολυεθνικής Γερμανικής εταιρείας. Τι ακριβώς έγινε όμως 5 λεπτά αφού άνοιξαν οι πόρτες, μπορείτε να το διακρίνετε μόνοι σας πιο κάτω...

Εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες νομίζοντας πως έπιασαν το "κελεπούρι" όρμηξαν στα ράφια και εξαφάνισαν τα δήθεν νωπά και ελληνικά αρνιά έχοντας άγνοια τελικά ότι τα συγκεκριμένα είναι καταψυγμένα και εισαγωγής.

Φανταστείτε πως η αγορά ενός αρνιού ζωντανού αυτή την στιγμή κοστίζει 4 ευρώ το κιλό, 6 ευρώ το αγοράζει ο χονδρέμπορας σφαγιασμένο και 6.50 ευρώ το πουλάει στα κρεοπωλεία!

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να πουλάει κάποιος προς 3.99 ευρώ είναι ένα μυστήριο που πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που έπεσαν στην "παγίδα" του φθηνού, ανυποψίαστοι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αγορά του φθηνού κρέατος.

Ο ΕΦΕΤ παρόλο που οι πληροφορίες μας έλεγαν πως χθες έκανε εσπευσμένα ελέγχους μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σε δεκάδες site και blogs της Ελλάδας έλαμψε δια της απουσίας του.

Ποιο είναι τελικά το παρασκήνιο αυτής της ιστορίας;
Ποιοι ήταν οι υπάλληλοι που κλήθηκαν να κάνουν ελέγχους και τι έγινε τελικά στο παρασκήνιο;
Γιατί δεν απέτρεψαν την πώληση των δήθεν ελληνικών κρεάτων;
Γιατί δεν κινήθηκαν οι κρατικοί μηχανισμοί τελικά;

 
















tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]