To Bloomberg ξαναχτυπά

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, που δήλωνε ότι «δεν χρειαζόμαστε άλλα χρήματα, δεν έχουμε δημοσιονομικό κενό», το οικονομικό πρακτορείο επανέρχεται σκιαγραφώντας μια εξωραϊσμένη εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.Το σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου, με τίτλο «Τα Ελγίνεια είναι το μόνο πράγμα που λείπει από την Αθήνα», αναφέρεται στην επιστροφή της πόλης της Αθήνας σε κανονικούς ρυθμούς και στη βελτίωση της εικόνας της.

Φιλοξενώντας δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, το πρακτορείο καταγράφει «την ανάδυση της Ελλάδας από την κρίση που έκανε την Αθήνα εκρηκτική ύλη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους».

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αντικατέστησε το παράθυρο του γραφείου του στον έκτο όροφο που βλέπει στην πλατεία Συντάγματος και είχε τρυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης το 2010. «Άλλαξα το παράθυρο γιατί αποφάσισα ότι η εποχή αυτή έχει τελειώσει», δήλωσε ο υπουργός.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα σημειώνεται το έργο ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας (Rethink Athens), το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016 και προβλέπει τη φύτευση δέντρων και την πεζοδρόμηση της λεωφόρου που συνδέει την πλατεία Συντάγματος με την πλατεία Ομόνοιας.
πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]