ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η καθημερινότητα στους ρυθμούς για Προαγωγή της Καθαριότητας και Υγιεινής.

Η υγεία αποτελεί ένα θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, εξαρτάται δε σε μεγάλο βαθμό από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Υγιεινής με“διασφαλισμένη εξυγίανση” , πουΠροάγονται με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Νέα έρευνα από την Ολλανδία αναφέρει ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μακροβιότητα, με μεγαλύτερη επίδραση στη μακροβιότητα των γυναικών.
Η Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος , με Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής απορρύπανσης, αναζωογόνηση και εξυγίανσης, είναι μια Αναβάθμιση Ζωτικής Σημασίας στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Η ανάγκη μέριμνας για την Υγεία, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών προγραμμάτων και μεθόδων Επαγγελματικής Διαχείρισης, για την βελτιωμένη ποιότητά της.
Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG) μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων.
Το TGPG βασίζετε στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός  ολοκληρωμένου συστήματος για τον έλεγχο και την μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).
Οι Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές, με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης για μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων. αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες. Όπως τα αποσυνθεμένα μέρη των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites) , μαζί με τα περιττώματα τους αλλά  και των  λεπιών – θραυσμάτων-που οφείλεται στο άκαρι της μεταδοτικής ψώρας,  το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου.
Το κατοχυρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα ‘’ στον εσωτερικό χώρο.
Μας θυμίζει την ωραία ευωδία μετά τη βροχή με καταιγίδες, δηλαδή το όζον- Ο3 -. Το ηλεκτρικό φορτίο ενός κεραυνού μπορεί να διαχωρίσει τα μόρια του οξυγόνου και του αζώτου στην ατμόσφαιρα, και συχνά μετασχηματίζονται σε μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ), το οποίο στη συνέχεια αλληλεπιδρά με άλλες χημικές ουσίες στην ατμόσφαιρα για την παραγωγή του όζοντος.
Αναδεικνύουμε Προγράμματα Εξειδικευμένων Διαχειριστικών Λύσεων σε επίπεδο υπηρεσιών ,για την  Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από διάγνωση και τεστ προσδιορισμού σε “ρυπογόνα μικροβιακα φορτία” , ώστε να δοθούν αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις εξυγίανσης σε όλους τους εσωτερικούς χώρους  κ.λ.π.
Έτσι  μπορούμε να προσφέρουμε τις Οικονομικότερες Εναλλακτικές Λύσεις, οι οποίες  θα συνδέουν την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρερόμενων υπηρεσιών καθαρισμού μέσα από την “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής” για την παροχή των προσφερόμενων εργασιών.
Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις  Bio-Εφαρμογές  Επαγγελματικής Απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση στους εσωτερικούς χώρους και τους ‘’πλήρης  βιολογικούς  καθαρισμούς’’, υπενθυμίζοντας δε ότι αφορά την επεξεργασία λυμάτων και δεν έχει καμία σχέση με τον καθαρισμό στρωμάτων, χαλιών, σαλονιών, αυτοκινήτων κ.λ.π.
Μεγάλες διαφορές υπάρχουν και με τους  Βιοκαθαρισμούς  η τους καθαρισμούς  στρωμάτων, χαλιών, μοκετών, σαλονιών, αυτοκινήτων κ.λ.π., είτε χρησιμοποιούνυποαλλεργικά  η αντιαλλεργικά σπρέι, αλλά και τη μέθοδο ξηρού ατμού.
Η προαγωγή των ποιοτικά προσαρμοσμένων επαγγελματικών Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, στοχεύει στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης για όλους τους ανθρώπους, αλλά πολύ περισσότερο για αυτούς  που νοσούν, με σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους για μια  αναβάθμιση της ποιότητας στον τρόπο ζωής τους.
Είναι ευχάριστο μετά από πολλά χρονιά επιμονής στην ενημέρωση, να γίνετε προσπάθεια ώστε να προσφέρονται και στην Ελλάδα, ‘‘καθαρά δωμάτια με φιλικό περιβάλλον’’. ΗKlintec έχει πίσω της μια ιστορία είκοσι ετών σε Καινοτόμες Εφαρμογές Προσαρμογής για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο Προγραμμάτων του The Green Purification Group για τον κάθε χώρο ξεχωριστά, με ερευνά και εφαρμογή σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Οι καταναλωτές, αν και δεν έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει ο κλάδος του Καθαριστηρίου Ταπήτων, δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.
Χρειάζεται Προσοχή στην ερεύνα αγοράς για καθαριότητα με τις οικονομικότερες λύσεις,μιας και η  καλή υγεία της  κατοικία μας, ως ‘‘ζωντανός οργανισμός’’, χρειάζεται φως, καθαρό αέρα και περιποίηση για να μπορεί να εξασφαλίζει και τη δική μας υγεία.
Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι η συμβατική καθαριότητα, ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Εμείς συνεχίζουμε με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους
Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , στην πολυκατοικία, τις τοπικές και πληθυσμιακές ομάδες, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π
Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: info@klintec.gr
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]