H Πάργα πλημύρισε από φωνές εφηβικές, από 7 σχολεία διαφορετικών χωρών!(ΦΩΤΟ)


                   


Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ,επέλεξε  να επισκεφτεί την Πάργα  
 στο πλαίσιο της  υλοποίησης του προγράμματος  Comenius, ''Our voices across  Europe'' .                                                                                                                                         

H  Πάργα  πλημύρισε από  φωνές εφηβικές, από 7 σχολεία διαφορετικών χωρών μεταφέροντας  αισιοδοξία, ανεμελιά, μελωδίες και ελπίδα για τη νέα γενιά, που χαράζει έναν κόσμο αγνό, χωρίς διακρίσεις, μακριά από πολέμους και φυλετικές διαφορές, βασισμένο στον αλληλοσεβασμό και τη συνεργασία, στη θεμελίωση της ανθρωπιστικής παιδείας και την καλλιέργεια της τέχνης. 


Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες  της Πάργας. Η τουριστική σαιζόν ξεκίνησε με την φρεσκάδα και την δροσιά  παιδιών από τη Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία ,Τουρκία, Πολωνία ,Ουγγαρία .


Εκπαιδευτικούς και μαθητές υποδέχτηκαν στην Πάργα : η Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Δ.Πάργας κ. Ελένη Κολιοφώτη, ο Αντιδήμαρχος Πάργας κ.Τσούτσης Γιώργος και τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης Πάργας: Αναστασία Ευαγγέλλου, Πασχάλης Ρίζος και  Σπύρος Δήμας. Ο Σύλλογος Εστίασης Πάργας ετοίμασε  ένα πλούσιο Μπουφέ προς τιμή παιδιών , εκπαιδευτικών. 

 Από πλευράς της τουριστικής Επιτροπής μοιράστηκαν ακουαρέλες με τοπία του Δήμου Πάργας. 

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Δ. Πάργας  κ. Ελένης Κολιοφώτη : << H  έμφαση στην Παργινή Φιλοξενία αποτελεί εμβληματική  προτεραιότητα στη στρατηγική της προβολής του Δ. Πάργας. Τα παιδιά που επισκέφτηκαν  σήμερα την Πάργα θα αποτελέσουν τους καλύτερους  πρεσβευτές στις χώρες τους ,τόσο για τον όμορφο τόπο μας όσο και για τη ζέστη υποδοχή και φιλοξενία μας.   

Θερμά συγχαρητήρια στους εκ/κούς και μαθητές του Μουσικού  Σχολείου Άρτας   για τις καινοτόμες δράσεις  και τους ευχαριστούμε που επέλεξαν, εκτός φυσικά της Άρτας  και τον τόπο μας  για να παίξουν την  ιδιαίτερη  μουσική τους ! >>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]