Ασυνείδητοι ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα σε Καναλάκι και Πάργα

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην περιοχή του Καναλακίου και της Πάργας , από τα κρούσματα θανάτωσης σκύλων που καταγράφηκαν της τελευταίες βδομάδες στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο Fanaripress.gr, τις τελευταίες δύο βδομάδες εντοπίστηκαν νεκρά τρία σκυλιά και μια γάτα , στα οποία ασυνείδητοι έριξαν φόλες, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσουν αβοήθητα.

Είναι γεγονός ότι στην περιοχή του Φαναρίου και της Πάργας κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα σκυλιά, ορισμένα εκ των οποίων φέρουν και κολάρο που σημαίνει ότι κάποιοι βαρέθηκαν να τα έχουν στα σπίτια τους και τα άφησαν στην τύχη τους.

Κάποιοι είχαν διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των αδέσποτων, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα προέβαιναν σε τέτοια απάνθρωπη πράξη, προκειμένου να αφανίσουν τα σκυλιά.

Όπως μας αναφέρουν οι ζωόφιλοι, τα σκυλιά μπορεί να περιφέρονται στην περιοχή, ωστόσο δεν ενοχλούν κανέναν και είναι πολύ ήσυχα, ενώ καταδίκασαν τους ασυνείδητους που τους στέρησαν τη ζωή με τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Η ενέργεια αυτή θορύβησε τους κατοίκους και καταγγέλθηκαν τα περιστατικά στο Φιλοζωικό Σωματείο Πρέβεζας , όπου προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Καναλακίου κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να προστατευθούν τα σκυλιά της περιοχής.
fanaripress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]