Νέος τρόπος πληρωμής στο Ίντερνετ χωρίς πιστωτική κάρτα

Χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών γίνεται ο νέος τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο που εγκαινίασε στην Ελλάδα η διεθνώς γνωστή εταιρεία μεταφοράς χρημάτων PayPal.Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η υπηρεσία top-up της PayPal επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό σε ένα λογαριασμό PayPal ώστε να προχωρήσουν σε διαδικτυακές πληρωμές, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank, ενώ η PayPal σχεδιάζει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών. Η συγκεκριμένη εταιρεία 
δεν κοινοποιεί προσωπικά οικονομικά στοιχεία.

Με την χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας top up και της πληρωμής μέσω PayPal, καθίσταται ευκολότερη η διαχείριση προσωπικών εξόδων, αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με «χρεώσεις-έκπληξη».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τις υπηρεσίες top up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο» δήλωσε η Γιάννα Γεβτουσένκο, επικεφαλής επιχειρησιακής ανάπτυξης της PayPal στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
via:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]