Από τη θεωρία στην πράξη: Ένα σεμινάριο προσαρμοσμένο στο σήμερα!!

Η Klintec με την Υποστήριξη όλων των τμημάτων τουGreenMiteClean.gr , στις 19,20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014 παραβρέθηκε σε ένα, ανανεωτικά προσαρμοσμένο στην εξωστρέφεια του σήμερα,Επιμορφωτικό σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης και ενημέρωσης με αντικείμενο: « Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους.»
Διοργανώθηκε στην Βίλλα Γ. Δροσίνη στην Κηφισιά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπό την Δ/νση του Επίκουρου Καθηγητή Εντομολογίας Αθανασίου Χρήστου και των συνεργατών του, τον Δρ Εμμανουήλ Ν. Βελονάκη από το ΚΕΔΥ, την επίκουρο καθηγήτρια φυτοπροστασίας του ΤΕΙ Αμαλιάδας Δρ. Ειρήνη Καραναστάση, στελέχη Υπουργείων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων, αλλά και άλλους αναγνωρισμένους επιστήμονες του κλάδου.
Στην εξαιρετική επιτυχία του επιμορφωτικού  σεμιναρίου συνέβαλε η μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων , αλλά και από την συμμετοχή επιστημόνων και επιχειρηματιών που ασχολούνται σε άλλους τομείς,  για επέκταση δραστηριοτήτων , αλλά και από νέους επιστήμονες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο των Απεντομώσεων Μυοκτονίων Απολυμάνσεων.
Ένα σεμινάριο με εκτενέστερες αναφορές επαγγελματικής βαρύτητας για προστασία Υγείας -Περιουσίας –Περιβάλλοντος και με χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο Απορρυπαίνω – Απεντομώνω -Εξυγιαίνω-Απολυμαίνω.:
διαβάστε περισσότερα στο cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]