Trivago.gr: Η Ρώμη, πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το μήνα Σεπτέμβριο

Η Ρώμη αναδεικνύεται στην πρώτη προτίμηση για τους Έλληνες που θέλουν να ταξιδέψουν μέσα στο Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr, η δεύτερη θέση ανήκει στην Αθήνα, ενώ την τρίτη θέση κατακτούν τα Χανιά, που όπως δείχνει η έρευνα μένουν υψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καθώς το μήνα Αύγουστο ήταν ο δημοφιλέστερος προορισμός.

Η πολύχρωμη πόλη της Ισπανίας, Βαρκελώνη, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, ενώ η πέμπτη θέση ανήκει στην Θεσσαλονίκη. Η πόλη της Πάργας έχασε μόλις μια θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων το μήνα Σεπτέμβριο σε σχέση με τον Αύγουστο, που ήταν ο πέμπτος πιο δημοφιλής προορισμός. Η Σκιάθος αν και ήταν ο προορισμός που αναζητήθηκε περισσότερο καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το Σεπτέμβρη βρίσκεται στην έβδομη θέση. Η ογδόη θέση ανήκει στη  Κωνσταντινούπολη. στην ένατη θέση βρίσκουμε το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, ενώ τη δέκατη θέση κατακτούν τα Φηρά Σαντορίνης.

Σημειώνεται εδώ ότι τα στοιχεία της έρευνας βασίζονται στη βάση δεδομένων της trivago και αφορούν τις αναζητήσεις των Ελλήνων το διάστημα 01.06.2014 έως 29.08.2014 για το μήνα Σεπτέμβριο, με διάρκεια διαμονής περισσότερες από 5 διανυκτερεύσεις.



Πηγή:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]