ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΣΦΟΔΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!

Πρόγνωση Greek-weather.org:Σφοδρές χιονοπτώσεις προβλέπουν τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία του greek-weather.org αλλά και τα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, για το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου και κυρίως στα τέλη Νοεμβρίου, σε μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, ακόμα και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Παρά το καλό ξεκίνημα από πλευράς καιρού, που θα κάνει ο Νοέμβριος, το δεύτερο μισό του, θα κυλίσει με κακοκαιρία, κάτι ανάλογο δηλαδή που έγινε και μέσα στον Οκτώβριο.

Γενικότερα φαίνεται αρκετό κρύο στα τέλη του Νοέμβρη, με τα χιόνια να κατεβαίνουν σε όλα τα Βαλκάνια αλλάκ και στην Ελλάδα, στη βόρεια χώρα πιθανότατα ως και σε πεδινά τμήματα, ενώ στη κεντρική χώρα ακόμα και πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο. Είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά κατά 60-70%, η γενική τάση του καιρού για το Νοέμβριο είναι αυτή.

Στατιστικά, όσες φορές ο Οκτώβριος στα τέλη του είχε κακοκαιρία με κρύο καιρό, ο Χειμώνας στην Ελλάδα, κύλισε με πολύ κρύο και πολλά χιόνια, ιδιαίτερα μέσα στο Νοέμβριο, το Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο.

Και φέτος λοιπόν, φαίνεται να επαναλαμβάνετε κάτι ανάλογο, με τον Χειμώνα που ήδη έχει μπει στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, να δίνει οριστικό τέλος στο Φθινόπωρο, από τα τέλη Νοεμβρίου, με κρύο, χιόνια και καταιγίδες. Πάντως και ο Δεκέμβριος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ψυχρός, στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]