Στην «φάκα» του ιού Έμπολα οι ασφαλιστικές εταιρίες ζωής

Οι ασφαλιστικές φαίνεται να θέλουν πελάτες, αλλά αυτοί οι πελάτες να είναι υγιείς! Κάτι τέτοιο φαίνεται με την περίπτωση των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον υιό του Ebola. Εκτός καλύψεων είναι οι ασθενείς αυτοί διαμηνύουν ορισμένες ασφαλιστικές. Κόκκινοι κάρτα, ωστόσο, βγάζουν οι νομικοί κύκλοι. 

Θολό το τοπίο για τις ασφαλιστικές ζωής σχετικά με το, αν θα πρέπει να δώσουν καλύψεις έναντι του γνωστού υιού που σε στέλνει στο κάτω κόσμο, καθώς οι περισσότερες πολιτικές συμβολαίων περιλαμβάνουν την εξαίρεση των καταστροφών στην υγεία. Σε αυτή την κατηγορία μπορεί να εμπίπτει και ο ιός Έμπολα. 

Σθεναρή αντίρρηση επί του θέματος έρχεται από την Διεθνή Ασφαλιστική και Νομική Ενωση η SEAIDA, η οποία τονίζει ότι η εξαίρεση αυτή έχει προκύψει κυρίως από την εξάπλωση του υιού του HIV και μπορεί αν μην έχει εφαρμογή στον Ebola . Συνεπώς και οι καλύψεις αυτομάτων μπορεί να περιλαμβάνουν τον ιού Έμπόλα.

Από την άλλη πλευρά, η Munich Re, στηρίζεται στην χαμηλή ασφαλιστική διείσδυση στην περιοχή και  επισημαίνει ότι οι ασφαλιστικές και οι αντασφαλιστικές δεν θα επηρεαστούν και τόσο καθώς η διείσδυση στις χώρες της Αφρικής είναι πολύ χαμηλή. 

Οι υποδομές στις χώρες αυτές είναι ανεπαρκείς, ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτάσουν στις πληγείσες περιοχές μέθοδοι θεραπείας. 

Με άλλα λόγια η ιδιωτική πρόληψη και βοήθεια είναι απαραίτητη, όμως δεν υπάρχουν τα logistics να την υποστηρίξουν. 
πηγη sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]