ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανεξάρτητοι Έλληνες Νεολαία:Παρούσα με πολιτικές θέσεις η Νεολαία ΑΝΕΛ στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος

Δυναμικό παρών έδωσε η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2014. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, τις προτάσεις και τις θέσεις που αναπτύχθηκαν, τόσο από τα στελέχη του Κινήματός μας, όσο και από τα 21 κινήματα/κόμματα που ήρθαν σε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο.


Η Πρόεδρος της Νεολαίας, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τόνισε στην κεντρική της ομιλία την επιτακτική ανάγκη συγκρότησης της Εθνικής, Πατριωτικής, Δημοκρατικής Συμμαχίας, με την ένωση δυνάμεων σε ένα κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της εθελόδουλης, υπαλληλικής, μνημονιακής Συγκυβέρνησης των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου και την εφαρμογή μιας νέας πολιτικής για τον τόπο, με στόχο την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Επίσης, αναφέρθηκε στις κεντρικές θέσεις της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα θέματα παιδείας, οι οποίες προέκυψαν μέσα από ένα γόνιμό και δημοκρατικό διάλογο με όλα τα μέλη. Οι προτάσεις της Νεολαίας κατατέθηκαν επίσημα στο Κίνημα για την επικαιροποίηση του Κυβερνητικού μας Προγράμματος.


Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων προχωρά άμεσα σε επαφές και συνομιλίες με τις Νεολαίες Κινημάτων και Κομμάτων που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο και αντιστέκονται σθεναρά ενάντια στο καθεστώς της Συγκυβέρνησης και τις μνημονιακές πολιτικές του.


 Γιατί εμείς οι νέοι βρισκόμαστε στο επίκεντρο των αποτελεσμάτων αυτών των καταστρεπτικών πολιτικών αλλά δεν θα δεχθούμε ποτέ μοιρολατρικά να υποταχθούμε. Ξέρουμε πως η δύναμη των νέων, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, μπορεί να αποτελέσει γροθιά στο στομάχι των κυβερνώντων. Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]