(ΕΛΛΑΔΑ)Με όργανα το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα…


Βουβός, αλλά ανείπωτος, ο πόνος για τον άδικο χαμό της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της στην φονική καραμπόλα, στο Σχηματάρι, την περασμένη Παρασκευή.
Σήμερα το πρωί η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και εκατοντάδες Λαρισαίοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα, κατακλύζοντας τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.
Κηδεία Ιωάννας όργανα (2)
Κηδεία Ιωάννας όργανα (1)
Κηδεία Ιωάννας Γιαννακοπούλου (2)Μάτια δακρυσμένα, φωνές ραγισμένες και ένα μόνιμο «γιατί» πλανιόταν στην ατμόσφαιρα… Γιατί να χαθεί τόσο άδικα μια νέα γυναίκα, γεμάτη όνειρα για ζωή.
Απαρηγόρητοι οι γονείς της Ιωάννας ακόμα και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγινε το μοιραίο τροχαίο που τους στέρησε την κόρη τους.
Το στερνό αντίο, μαζί με τους πολίτες, είπαν οι βουλευτές Χρ. Κέλλας και Δημ. Γελαλής, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Ρένα Καραλαριώτου και Ντίνος Διαμάντος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.
Σπαρακτικές ήταν οι σκηνές όταν το λευκό φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, καθώς όργανα παιάνιζαν πένθιμα εμβατήρια, «αποχαιρετώντας» μ’ αυτόν τον τρόπο την Ιωάννα που τόσο νέα έφυγε από τη ζωή.
Ύστατο χαίρε και από τους παρευρισκόμενους με το παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ τραγικές φιγούρες, πέρα από τους γονείς και τους συγγενείς, ήταν και οι νεαρές φίλες της 28χρονης που φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά.


Κηδεία Γιαννακοπούλου (2)
Κηδεία Γιαννακοπούλου (3)
Κηδεία Ιωάννας Γιαννακοπούλου (4)
Κηδεία Γιαννακοπούλου (1)
Κηδεία Γιαννακοπούλου (4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]