ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τζίνα Μαμακή: Η Γιαννιώτισσα που θα μας εκπροσωπήσει στο Miss Europe World 2015


Ο Miss Europe World 2015 είναι ένας διαγωνισμός καλλιστείων που περιλαμβάνει τη συμμετοχή διαφόρων εθνών της ευρωπαϊκής ηπείρου

 Αν ζούσε σε άλλη εποχή σίγουρα θα ήταν μία εκ των νυμφών της Άρτεμις που ο Δίας θα μαγευόταν από την ομορφιά της και το ταπεραμέντο της και θα προσπαθούσε με όποιο τίμημα να την πλησιάσει. Ωστόσο η Γιαννιώτισσα Τζίνα Μαμακη ζει στο σήμερα αλλά φαίνεται να έχει κληρονομήσει ομορφιά...μυθική.   
 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη Miss Europe World 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβανο από 10 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου. 

 Αυτό αποτελεί μια προσωπική επιτυχία για το νεαρό μοντέλο μιας και έχει δουλέψει αρκετά σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο, με μοναδικό γνώμονα την σκληρή δουλειά, πίστη και επαγγελματικότητα. Έχει αποτελέσει τη «Μούσα» και το πρόσωπο του σχεδιαστή Vassilis Thom σε Καμπάνιες και Lookbook , πράγμα δύσκολο για τα περισσότερα μοντέλα σήμερα να κερδίσουν μια τέτοια δουλειά και σε τέτοια μικρή ηλικία.Miss Europe World 2015 είναι ένας διαγωνισμός καλλιστείων που περιλαμβάνει τη συμμετοχή διαφόρων εθνών της ευρωπαϊκής ηπείρου.




pinakio.blogspot.gr
via:epilogesmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]