ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Δείτε το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να βαδίζει έξω απο τη Γαλακτοκομική Σχολή ,το μοιραίο μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου

Επίμαχο βίντεο απο κάμερα ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε απόσταση αναπνοής απο τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων κατέγραψε (στις 13.55) τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να βαδίζει  απέναντι απο το βενζινάδικο και παράλληλα με την περίφραξη της Σχολής με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα. 
Το σημαντικό υλικό προβλήθηκε  σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου  "Μια"στο star 

Το  υλικό του βίντεο  άμεσα κλήθηκαν   να δουν οι οικείοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκειμένου να επιβεβαιώσουν , αν πράγματι ο νέος που εμφανίζεται σε αυτό είναι ο 20χρονος σπουδαστής  που αγνoείται απο τις 06/02  ,κάτι που επιβεβαιώθηκε απο  οικείους του Βαγγέλη. 
Νωρίτερα στις 13.50 και σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτριας περιπτέρου που βρίσκεται απέναντι απο το Γαλακτοκομική Σχολή ,ο Βαγγέλης εξερχόμενος αυτής ,αγόρασε ένα ολόκληρο εισιτήριο  για αστικό λεωφορείο  και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια σε τηλεφωνική επικοινωνία που  είχε  μαζί της δημοσιογράφος της εκπομπής "Μία" με την Τατιάνα Στεφανίδου ,στο star , δεν διαπίστωσε κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του. 
Να σημειωθεί πως σε απόσταση αναπνοής απο τη Γαλακτοκομική Σχολή υπάρχει ο Ομιλος Θεραπευτικής Ιππασίας και με δεδομένες μαρτυρίες των συμφοιτητών του ,ο 20χρονος συνήθιζε τα μεσημέρια να κάνει βόλτα πέριξ της Σχολής του. 
Το ενδεχόμενο να επέστρεψε στη Σχολή του στρίβοντας απο στενάκι του Ομίλου της Θεραπευτικής Ιππασίας ,ερευνάται .Εδώ έρχεται και η μαρτυρία συμφοιτήτριάς του, η οποία ανέφερε πως είδε τον Βαγγέλη το μοιραίο μεσημέρι στην είσοδο της Σχολής ,στο θυρωρείο ,στις 14.30-14.40 ,λίγο πριν δηλαδή  ο Βαγγέλης επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο ,όπου σύμφωνα με τη μαρτυρία οδηγού ,ο οποίος έχει καταθέσει στην αστυνομία ,φαίνεται να επιβιβάστηκε σε αυτό .Πολύ σημαντική στη συνέχεια  είναι και η μαρτυρία ιδιοκτήτη φούρνου στο κέντρο των Ιωαννίνων ,ο οποίος εμφανίζεται απόλυτα βέβαιος ότι ο 20χρονος σπουδαστής πήγε στο μαγαζί του στο χρονικό διάστημα 15.30-15.40 και αγόρασε μια λουκανικόπιτα. 
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και εχθές με αμείωτη ένταση στα Ιωάννινα ,στο χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής και πέριξ αυτής απο δυνάμεις της ΕΜΑΚ ,στη λίμνη και στην παραλίμνια περιοχή, καθώς και στο Κάστρο της πόλης ,απο τους εθελοντές της Ειδικής Μονάδας Ερευνας Διάσωσης Κέρκυρας ,χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. 
Σήμερα υπήρξε και η πληροφορία πως ο Βαγγέλης εθεάθη στο Μοναστηράκι (Αθήνα). 
Οι γονείς θα  δουν το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο για να διαπιστωθεί αν  πράγματι πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ή για κάποιον άλλον νεαρό που του μοιάζει. 
Ο έρευνες  συνεχίζονται ακούραστα απο την  αστυνομία ,την Π.Υ Ιωαννίνων ,την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές της Ε.Μ.Ε.Δ Κέρκυρας  με την ελπίδα πως θα εντοπιστεί ο 20χρονος σπουδαστής και θα τερματιστεί το δράμα που βιώνουν, απο τις 6 Φεβρουαρίου οι δικοί του άνθρωποι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]