Αποτελέσματα Photo Sunday / Φεβρουάριος 2015


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε το 2ο Photo Sunday για το 2015 που διεξήχθη την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015,από τις 10.00 έως τις 22.00, παράλληλα σε 8 πόλεις της Χώρας μας και συνδιοργανώθηκε από τη Φωτογραφική ομάδα Φωτογραφιστές,τη Φωτογραφική Ομάδα f+, τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, τη Φωτογραφική Ομάδα ΤΕΙ Λάρισας, τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, τη Φωτογραφική Ομάδα f9, τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, και τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως”.


Το θέμα του 2ου Photo Sunday για το 2015 είχε τίτλο: '' Έγχρωμη Σουρεαλιστική Φωτογραφία '' και δόθηκε από τον Δημήτρη Παμπάκα, μέλος της Φωτογραφικής ομάδας Ρόδου PhotOrion.
‘’Πιστεύω πως το PhotoSunday γίνεται όλο και καλύτερο, γι αυτό τον λόγο, και με πρόφαση την Αποκριά πιστεύω πως το κατάλληλο θέμα θα ήταν μια έγχρωμη σουρεαλιστική φωτογραφία. Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη ανύπαρκτα που θα γίνουν υπαρκτά’’,ανέφερε στην περιγραφή του θέματος ο Δημήτρης Παμπάκας.
Διπλή χαρά για εμάς, μιας και η φωτογραφία  που επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή ανήκει στον φωτογράφο Νίκο Θετάκη,που συμμετείχε με την ομάδα των Φωτογραφιστών.Ο Νίκος είναι μέλος του ΦΩ.Σ.Π.Ι ,που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συμμετοχή στην διοργάνωση.


Αποτελέσματα Κοινού:
Τις περισσότερες ψήφους στο 2ο Photo Sunday για το 2015 συγκέντρωσαν τελικά 2 φωτογραφίες που πήραν τον ίδιο αριθμό ψήφων και ανήκουν στους:
Γιώργος Άγριος (Ρόδος)
Σοφία Παπασταύρου (Βόλος)
Αποτελέσματα κριτικής επιτροπής:
Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από τον κριτική επιτροπή της Φωτογραφικής ομάδας Ρόδου PhotOrion,ανήκει στον Νίκο Θετάκη (συμμετοχή με Φωτογραφική ομάδα Ιωαννίνων Φωτογραφιστές).
Το επόμενο Photo Sunday θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. (περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα)
Βασικές Πληροφορίες
Διοργάνωση: 
Φωτογραφική ομάδα Φωτογραφιστές,Φωτογραφική Ομάδα f+, Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, Φωτογραφική Ομάδα ΤΕΙ Λάρισας, Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion,  Φωτογραφική Ομάδα f9, Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως”.
Περισσότερες πληροφορίες: Φωτογραφική ομάδα Φωτογραφιστές:Θύμιος Μάντζιος - T:  Email: mantzios.thimios@gmail.com (Ιωάννινα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]