Ποιες είναι οι πιθανές περιοχές για χιονοπτώσεις το Πάσχα;

Σύμφωνα με αποκλειστική πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, αναμένεται παγωνιά και χιόνια μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα σε περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και την Μεγάλη Δευτέρα, θα χιονίσει ακόμα και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, με χαμηλό υψόμετρο. Γενικότερα προβλέπονται πυκνά χιόνια στην Ήπειρο και την Μακεδονία, σε υψόμετρο άνω 600-700 μέτρων, τοπικά ίσως και χαμηλότερα, ενώ στην Θράκη και την Θεσσαλία θα χιονίζει πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο.

Επίσης χιόνια φαίνονται και την Μεγάλη Τρίτη ακόμα και σε ημιορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείει το Greek-Weather.Org, το ενδεχόμενο να δουν χιονοπτώσεις την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, ίσως και πεδινά τμήματα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Ωστόσο το Greek-Weather.Org μας προειδοποιεί για χιόνια και ψύχος, ακόμα και ως την Μεγάλη Παρασκευή, ενδεχομένως και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα ακόμα και της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, σε υψόμετρο άνω των 600-700 μέτρων, ενώ δεν αποκλείει να δουν και πάλι χιονοπτώσεις και πεδινά τμήματα στην βόρεια χώρα, σε Μακεδονία και Θράκη.

Τέλος για την Κυριακή του Πάσχα, το Greek-Weather.Org, προβλέπει κρύο για την εποχή, με άστατο καιρό. Θα χιονίσει και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο αλλά και στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείονται βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και τα παραθαλάσσια τμήματα. Όλοι αναζητούμε την Άνοιξη αλλά η Άνοιξη πουθενά...

Όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, η Άνοιξη θα μπει κυρίως προς τα τέλη του Απριλίου, ενώ το φετινό Πάσχα θα είναι το ψυχρότερο όλων των εποχών
Πηγη greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]