Galaxyclean: Ο μέγιστος βαθμός δημιουργικής καθαριότητας για μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Με κάτι το διαφορετικό για την Ανατολική Αχαΐα ξεκινάει την επιχειρηματική του δραστηριότητα με την Galaxyclean ο Κατσιγιάννης Βασίλης . Με το ανήσυχο νεανικό του επιχειρηματικό πνεύμα, έχοντας την εμπειρία, – από ‘’γεννησιμιού’’ του – κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, μέσα από σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης και ένα υπερσύγχρονο εξοπλισμό, στοχεύει στην δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών καθαρισμού.

Μετά από την έρευνα για τα προβλήματα για ποιοτική καθαριότητα στην περιοχή, καινοτομεί με την παροχή εκσυγχρονισμένων, ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όπου χαρακτηρίζεται από την κάθε λεπτομερή κίνηση, η οποία αντικατοπτρίζει την ηθική δέσμευση της Galaxyclean, απέναντι στις ανάγκες για βελτίωση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων, από την κατοικία ως και την σύγχρονη επιχείρηση φιλοξενίας.

Η ολοκληρωμένη υποστήριξη για τον καθαρισμό των χαλιών, από την οικογενειακή επιχείρηση Oasi με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , δίνει το πλεονέκτημα στην Galaxyclean να αναπτύξει καινοτομίες σε επίπεδο υπηρεσιών του Green Services , δημιουργώντας υπεραξίες στην βελτιωμένη ποιότητα για μια υγιή διαβίωση, με ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή σας.

Keeping It Green While Keeping It Clean

Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους Bio-εφαρμογών καθαρισμού, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, σε αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά  επαγγελματικής της προσέγγισης και τον σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους.

Σκοπός της Galaxyclean είναι, μέσα από τις μεθόδους διαχείρισης για μια βελτιωμένη ποιότητα στους εσωτερικούς χώρους, να βοηθήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας τους, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους, για μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Όταν η ανάγκη για περισσότερη άνεση σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, με στόχο την σημαντικότερη εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, αλλά και η αντίστοιχη μείωση εξόδων, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη, η Galaxyclean αναπτύσσει καινοτόμες υπηρεσίες μιας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης στην Περιβαλλοντική Διαχείριση των εσωτερικών χώρων.

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, η Galaxyclean με το τμήμα της Greenest  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης, της  Hygienic Home και της Oasi, δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό, (χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες (Καθαρισμούς Πλυντηρίου – Στεγνοκαθαριστηρίου, Απεντομώσεων,) ώστε να εκμεταλλεύονται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, δίνοντας  Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, επιτυγχάνοντας έτσι ένα πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά και οι καταναλωτές την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Green and Clean Rooms

GreenandClean RoomsΗ Galaxyclean καινοτομεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG). Ένα Concept μιας νέας εναλλακτικής μεθοδολογίας, για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από τα περισσότερα αλλεργιογόνα και ερεθιστικές ουσίες. Αναπτύχθηκε, για να αντιμετωπίσει την ανάπτυξης, πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, αναβαθμίζοντας σας παράλληλα τα “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά , σε εσωτερικούς χώρους Ξενοδοχείων, Καμπίνες Πλοίων, Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρων Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρείων, (Hospitality), Γυμναστήριων, Παιδικών Σταθμών αλλά και Σπιτιών, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σεβασμό στις ανάγκες των φιλοξενουμένων , που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα ή απλά θέλουν να απολαύσουν την υψηλότερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα, βάση των νέων εξελιγμένων πρότυπων της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο’’.

Galaxyclean

Ροδοδάφνη Αιγίου

(Διακοφτό – Ακράτα – Καλάβρυτα)

ΤΗΛ 26910 20351

Galaxyclean

Ιωάννου Διακίδη 184 Πάτρα

ΤΗΛ 2610 640314

info@galaxyclean.gr

Galaxyclean.gr

Πηγή: cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]