ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Την Παρασκευή 5 Ιουνίου η «1η Γιορτή Ανακύκλωσης» στον Δήμο Ζηρού, με ενημέρωση μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.


Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για το πρόγραμμα ανακύκλωσης που ξεκίνησε να υλοποιείται στον Δήμο Ζηρού αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού και την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, διοργανώνει την «1η Γιορτή Ανακύκλωσης». Μία δράση που έχει στόχο την ενημέρωση των μαθητών και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Παιδόπολης και της Λίμνης Ζηρού την Παρασκευή 5 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί και θα λάβουν μέρος μαθητές από Δημοτικά Σχολεία αλλά και Νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Φιλιππιάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 
Στο μεταξύ ξεκίνησε η εκστρατεία ενημέρωσης των κατοίκων του Δήμου Ζηρού για την ανάγκη και τα οφέλη της ανακύκλωσης. Εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μοίρασαν έντυπο υλικό (φυλλάδια) και ενημέρωσαν κατοίκους των περιοχών του πρώην Δήμου Φιλιππιάδας, (σ.σ. σταδιακά θα ενημερώσουν τους κατοίκους και άλλων περιοχών του Δήμου) για το πρόγραμμα ανακύκλωσης το οποίο  θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με την τοποθέτηση μπλε κάδων και την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από ειδικό ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο που ήδη έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Ζηρού από την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]