ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αποκάλυψη Ζ. Κωνσταντοπούλου: 60.000 ευρώ το χρόνο κοστίζουν στο κανάλι της Βουλής τα ιδιωτικά κανάλια

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ομιλία της σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που είχε ως θέμα την γνωμοδότηση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

«Με φρίκη διαπίστωσα ότι το Κανάλι της Βουλής πληρώνει 60.000 ευρώ κάθε χρόνο για τις οπτικές ίνες που χρησιμοποιούν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί» ανέφερε η ΠτΒ μιλώντας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Τραγάκη.

Σκέπτεται κανείς, όταν έρχονται στο φως της δημοσιότητας τέτοιες πληροφορίες πόσα άλλα είναι εκείνα που δεν ξέρουμε, που αποτελούν μαύρες τρύπες κρατικών χρημάτων. Πόσες άλλες τρύπες, είναι εκείνες στις οποίες πηγαίνουν τα χρήματα που μας καταλόγησαν ότι «φάγαμε μαζί» τους.

Παράλληλα η κα Κωνσταντοπούλου επισήμανε το απαράδεκτο του σφετερισμού του αρχείου της ΕΡΤ υπό το λογότυπο της ΔΤ, τον κλόνο-μεταβατικό τηλεοπτικό σταθμό που δημιούργησε η κυβέρνηση Σαμαρά και που όλοι σήμερα θέλουμε να ξεχάσουμε.

“Με φρίκη διαπίστωσα ότι χρησιμοποιείται αρχειακό υλικό της ΕΡΤ όπου αναγράφεται «αρχείο ΔΤ» και το λέω επειδή δεν υπάρχει «αρχείο ΔΤ»”, είπε χαρακτηριστικά.
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]