ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο φιλανθρωπικό κάλεσμα των Φίλων Κλασικών Οχημάτων Ιωαννίνων!(φωτορεπορτάζ -βίντεο)

Πολύ ήταν ο κόσμος που επίλεξε να συνδυάσει τη χθεσινή  κυριακάτικη βόλτα του με κάτι διαφορετικό και συνάμα ...ωφέλιμο !
Εχθές  Κυριακή 24 του Μάη στην πλατεία Μαβίλη  απο τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 13.00 υπέροχα κλασικά οχήματα χάρισαν ένα νοσταλγικό θέαμα στους επισκέπτες   που βρέθηκαν στην παραλίμνιο περιοχή για να απολαύσουν την   Εκθεση που διοργάνωσαν οι Φίλοι Κλασικών Οχημάτων Ιωαννίνων. 
Σκοπός της   έκθεσης , ήταν η συγκέντρωση υλικού που θα δοθεί στα παιδιά μεταναστών στη Μυτιλήνη που τα έχουν άμεσα ανάγκη.
Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων ανταποκρίθηκαν στο ξεχωριστό  αυτό κάλεσμα  των ΦΙ.Κ.Ο.Ι και βρέθηκαν άλλοι με ρούχα ,άλλοι με παιχνίδια και άλλα υλικά αγαθά στην πλατεία Μαβίλη δίνοντας χείρα βοηθείας σε εκείνους που πραγματικά  έχουν ανάγκη ..
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς ,απο τους Φίλους  Κλασικών Οχημάτων που επιβραβεύτηκε απο τους Γιαννιώτες. 
Οπως δήλωσε στην κάμερα του epirus-tv-news εκπρόσωπος των ΦΙ.Κ.Ο.Ι κ.Λευτέρης Κυριακόπουλος , όσοι  δεν μπόρεσαν να  δώσουν το "παρών" στηχθεσινή  φιλανθρωπική εκδήλωση και επιθυμούν να προσφέρουν την βοήθειά τους μπορούν να το κάνουν πηγαίνοντας ότι μπορούν (ρούχα,παιχνίδια ,γάλα κ.α) μέχρι και την  ερχόμενη Κυριακή  στη Λέσχη των Προσκόπων (πίσω απο το γήπεδο ) καθημερινά ,μετά τις 19.00 το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]