Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙΕΣ

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙΕΣ

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» καταδικάζει απερίφραστα τις βιαιοπραγίες που υπέστησαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Καχριμάνης, ο δημοσιογράφος κος Κυρίτσης καθώς και συμμετέχοντες στην συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων. Καταδικάζει επίσης την καταστροφή του περιπτέρου και του υλικού που βρισκόταν σε αυτό.
Στην Δημοκρατία μας, όπου θα πρέπει το δικαίωμα του λόγου να θεωρείται δεδομένο και προστατευμένο, δεν υπάρχει θέση για τέτοιες εκδηλώσεις βίας.
Στις κρίσιμες μέρες που ζούμε, μέρες που θα στιγματίσουν για πάντα την πορεία της χώρας μας και τις ζωές μας, όποια άποψη κι αν στηρίζει κάποιος, την επόμενη μέρα θα κληθούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Κι αυτή η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους.
Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», μία παράταξη που δημιουργήθηκε από ανεξάρτητους πολίτες κάθε πολιτικής άποψης, σέβεται απόλυτα τις πολιτικές επιλογές κάθε ενός και προτάσσει την ομοψυχία της επόμενης μέρας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]