Οι καταναλωτές προτιμούν smartphones με οθόνη τουλάχιστον 5 ιντσών

Δημοφιλέστερα μεταξύ των καταναλωτών εκτιμάται ότι θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους τα smartphones με οθόνη 5 ιντσών ή μεγαλύτερη καθώς και αυτά που υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G.
Συγκεκριμένα, η ζήτηση των «έξυπνων» κινητών με μεγάλη οθόνη άρχισε να απογειώνεται το 2014, με το μερίδιο της κατηγορίας αυτής να ενισχύεται από 32% που ήταν το 1ο τρίμηνο του περασμένου έτους στο 47% την ίδια περίοδο του 2015.
Στη Βόρεια Αμερική, τα smartphones με μεγάλη οθόνη αντιπροσώπευαν το 70% της συνολικής αγοράς «έξυπνων» κινητών κατά το 1ο τρίμηνο του 2015 και στην Κίνα το 57% κατά την ίδια περίοδο.
Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν αναλυτές της εταιρείας GfK, ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των καταναλωτών έχουν αναδειχθεί οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας που ενσωματώνουν την τεχνολογία 4G.
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω συσκευές αποτέλεσαν -για πρώτη φορά- το 50% της παγκόσμιας αγοράς των smartphones κατά το 1ο τρίμηνο του 2015. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, το μερίδιο της τεχνολογίας 4G πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, με την προοπτική να φθάσει το 59%.
 Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]