ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Ομαδική βάπτιση 17 παιδιών απο την Κιβωτό του Κόσμου "στην Πωγωνιανή! (βίντεο-photos)

Μια ξεχωριστή  και χαρμόσυνη  ημέρα ήταν η χθεσινή για την Πωγωνιανή ,καθώς τελέστηκε ομαδική βάπτιση 17 παιδιών απο την "Κιβωτό του Κόσμου" στο ακριτικό χωριό  της Ηπείρου.
Πολύς ήταν ο κόσμος  που έδωσε το παρών ,τόσο κάτοικοι απο το χωριό ,τα γύρω χωριά  όσο  και επισκέπτες  απο τα Γιάννενα !
Για 17 παιδάκια ,που  πρόσφατα  βρέθηκαν στην ζεστή και ασφαλή αγκαλιά της Κιβωτού του Κόσμου ,πέρα απο την εξασφάλιση των υλικών τους  αναγκών ,εχθές οι άνθρωποι της Κιβωτού φρόντισαν και για την πνευματική τους αποκατάσταση  ,εντάσσοντάς τα μέσω του μυστηρίου της βάπτισης   στον Χριστιανικό κόσμο ,ώστε  να μπορούν να συμμετάσχουν  στη ζωή της εκκλησίας μας,όπως δήλωσε στην κάμερα του epirus-tv-news ,η ψυχή της Κιβωτού,Πάτερ Αντώνιος ,χαρακτηρίζοντας παράλληλα πολύ σημαντική τη χθεσινή ημέρα .
Αξίζει να σημειωθεί ,πως  ο πληθυσμός της "Κιβωτού του Κόσμου" έχει σχεδόν διπλασιαστεί αφού πλέον φροντίζει 56 παιδάκια, ενώ πέρυσι ο αριθμός ήταν αρκετά μικρότερος .
Πολύ σημαντικό χαρακτηρίστηκε απο τον Πάτερ Αντώνιο  το γεγονός, ότι έγινε εφικτό να ανοίξει Δημοτικό  και μάλιστα Ολοήμερο Σχολείο με την ενίσχυση απο την Κιβωτό του Κόσμου να είναι τεράστια και συνεχή .
Επόμενος στόχος ,όπως σημείωσε ο Πάτερ Αντώνιος ,να ανοίξει παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο για τα μικρότερα παιδιά που φιλοξενεί και φροντίζει η Κιβωτός του Κόσμου στην Ηπειρο.
Πανευτυχής  και η υπεύθυνη της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή, η κ. Αντυ Θεοδωρακοπούλου , που  έγινε μάλιστα  και νονά ,αφού βάπτισε 2 απο τα μεγαλύτερα  παιδιά ,εξέφρασε τη χαρά της  τόσο για τα 17 παιδάκια που βαπτίστηκαν εχθές  αλλά και για το γεγονός ,πως την ξεχωριστή αυτή μέρα τίμησε  με την παρουσία του πολύς κόσμος !
Μετά το πέρας της ομαδικής βάπτισης ,ακολούθησε γλέντι με πρωταγωνιστές  φυσικά τα παιδιά  και τα χαμόγελά τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]