5η χρονιά! Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου!(photos)

5η χρονιά
Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου
Mε αθρόα συμμετοχή και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο εκδηλώσεων Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου που διοργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισ
ης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων – Χαράδρας Αράχθου, ο Όμιλος Μοντέρνων Αθλημάτων «Πρωτοπόρος», η Τοπική Κοινότητα Δαφνούλας και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας για πέμπτη συνεχή χρονιά. 
Οι αθλητές του TFG Πύρρος έκαναν επίδειξη  τοξοβολίας πεδίου, την Παρασκευή 31 Ιουλίου, και διοργάνωσαν  Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας πεδίου την επομένη, 1 Αυγούστου. 
Ο Δημήτρης Υφαντής, ο Θανάσης Βόλλας και ο Νίκος Τάσσης διασκέδασαν τους συμμετέχοντες με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια την  Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 και την επομένη, 1/8, μετά την απονομή των βραβείων του αγώνα τοξοβολίας, όλοι, μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Γιάννη Σταύρου, τον Νίκο Παππά, την Ανθή Σταύρου, την Νατάσα Σταύρου, τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον Παύλο Μαζανίτη. 
Η Δαφνούλα, τόπος ορεινός με παράδοση στην κτηνοτροφία, είναι περήφανη για τους ξηρολιθικούς πέτρινους οικισμούς των ντόπιων κτηνοτρόφων. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες ξεναγούνται στα μονοπάτια με τις ξερολιθιές και τις στάνες και καθώς επιστρέφουν στο χωριό, οι γυναίκες, πρόθυμες και φιλόξενες, τους φιλεύουν με παραδοσιακές πίτες και τοπικά εδέσματα. 
Ραντεβού του χρόνου για γλέντι, χορό, αγώνες, βόλτες και ξεναγήσεις στις ομορφιές της Δαφνούλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]