ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ίσως οι καλοκαιρινές παρασιτώσεις να είναι πιο δαπανηρές.!!!!

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, πολλοί δε να βρίσκονται σε  διακοπές οπού   χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους διαμονής τους. Οι Προκλήσεις των καιρών με την συνεχόμενη εξάπλωση της ψώρας, μιας άκρως μεταδοτικής νόσου, ακόμα και σε εργαζόμενους διαφόρων επαγγελμάτων,  αλλά και των  κοριών που ξανάρχονται, με πολλές αιτίες για την νέα «αυξανόμενη έκρηξη» τους,  ακόμα και στα ‘’καλύτερα τα σπίτια’’ μαζί με τα  τσιμπούρια (Κρότωνες).

 Η ανάγκη για δράση δεν θα ήταν ποτέ πιο επείγουσα-ίσως γιατί δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα- το τι άλλο μπορούν να φέρνουν έκτος από ‘’πρόσθετες οικονομικές παρενέργειες’’,  καθώς οι πληθυσμοί τους αναπτύσσονται ραγδαία.

Η συμβίωση μας με τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης,  αλλά και η πολύτιμη χρησιμότητα ενός  συντονισμού δράσεων, για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων”, ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους, κρίνεται απαραίτητη.

Όταν οι πρακτικές παραπλανητικών διαφημίσεων – ανακοινώσεων έχουν σχέση και με το περιεχόμενο της πολιτικής που αποδεδειγμένα οι εφαρμοστές επιχειρούν, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή των καταναλωτών στον βωμό της ακόρεστης ανθρώπινης πλεονεξίας και του αλόγιστου οικονομικού κέρδους, θυσιάζοντας Υγεία -Περιουσία – Περιβάλλον, περιφρονώντας συγχρόνως, και τις ηθικές αξίες.

Αν και είναι πλέον καιρός ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί ότι είναι στο χέρι του να απαιτεί ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, για τον ίδιο και την οικογένειά του , οι “10 μισές αλήθειες”, για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα, αναδεικνύουν πολλά από τα προβλήματα .

Η ανάγκη μιας  επιμελημένης  εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων  για μια βελτιωμένη ποιότητα στα “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr  η να καλέστε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: cleaningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]