ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συντονισμένη αστυνομική κινητοποίηση για την πρόληψη της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου

Συντονισμένη αστυνομική κινητοποίηση για την πρόληψη της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου

Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι αντιμετώπισης της ηχορύπανσης, της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και άλλων παραβατικών ενεργειών

Συνελήφθησαν συνολικά 39 ημεδαποί και αλλοδαποί ενώ συνολικά ελέχθησαν 449 άτομα και 381 οχήματα

Συντονισμένη αστυνομική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Κέρκυρα, την Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά και στην Λευκάδα και κατά κύριο λόγο στις τουριστικές περιοχές των νησιών.

Οι αστυνομική δραστηριοποίηση είχε ως βασικό της στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών που αναπτύσσονται στις τουριστικές περιοχές και επηρεάζουν αρνητικά την ομαλή λειτουργία των τοπικών κοινωνιών και της εμπορικής δραστηριότητας.

Η συγκρότηση των αστυνομικών μονάδων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση διαμορφώθηκε από την κατά περίπτωση στόχευση των ελέγχων, οι οποίοι αναπτύχθηκαν κατά τομείς και οι αστυνομικοί που συμμετείχαν εντάχθηκαν σε ειδικές ομάδες και εξειδικευμένα κλιμάκια ελέγχων.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά (39) άτομα , ενώ ελέχθησαν (449) άτομα και (381) οχήματα.

Ποιο αναλυτικά στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκαν (17) συλλήψεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(8) συλλήψεις ιδιοκτητών και υπεύθυνων λειτουργίας καταστημάτων για ηχορύπανση, (2) συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή, (2) συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια οδήγησης αλκοόλ και (5) ακόμη για άλλα αδικήματα.
Ελέχθησαν (85) άτομα και βεβαιώθηκαν (7) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Βεβαιώθηκαν ακόμη (63) επικίνδυνες παραβάσεις τροχονομικών ελέγχων, μέρος των οποίων αφορούσε, (3) την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, (5) την παραβίαση ορίων ταχύτητας, (9) οδήγηση δικύκλων χωρίς κράνος, (3) την χρήση κινητού κατά την οδήγηση και (43) ακόμη για άλλες παραβάσεις.
Αντίστοιχα στην Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκαν (10) συλλήψεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(7) συλλήψεις ιδιοκτητών και υπευθύνων λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για ηχορύπανση, (1) για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και (2) ακόμη για άλλα αδικήματα
Ελέχθησαν (189) άτομα και βεβαιώθηκαν (12) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Βεβαιώθηκαν ακόμη (75) επικίνδυνες παραβάσεις κατά την διενέργεια τροχονομικών ελέγχων, μέρος των οποίων αφορούσε, (5) την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, (10) την παραβίαση ορίων ταχύτητας και (27) οδήγηση δικύκλων χωρίς κράνος, ενώ επίσης ακινητοποιήθηκαν δεκαέξι τετράτροχα μοτοποδήλατα (γουρούνες)
Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν (6) συλλήψεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(6) συλλήψεις ιδιοκτητών και υπευθύνων λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ των οποίων (4) για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, (1) για ηχορύπανση και (1) ακόμη για άλλο αδίκημα.
Ελέχθησαν (64) άτομα και βεβαιώθηκαν (5) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Βεβαιώθηκαν (12) επικίνδυνες παραβάσεις κατά την διενέργεια τροχονομικών ελέγχων.
Τέλος, στην Λευκάδα πραγματοποιήθηκαν (6) συλλήψεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(2) συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, (1) για κατοχή κάνναβης και τρείς ακόμη για άλλες παραβάσεις.
Ελέχθησαν (111) άτομα και βεβαιώθηκαν (14) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Βεβαιώθηκαν (28) επικίνδυνες παραβάσεις, μέρος των οποίων αφορούσε, (7) για παραβίαση των ορίων ταχύτητας, (2) για μη χρήση ζώνης κατά την οδήγηση, (1) για οδήγηση δικύκλου χωρίς κράνος καθώς και ακόμη παραβάσεις.
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πρόκειται να αναπτυχθούν καθ΄ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]