[ΕΛΛΑΔΑ]Χαροπαλεύει 15χρονο κορίτσι - Έπεσε στο κενό μπροστά στον πατέρα της (Φωτό)!

Εφιαλτική τροπή πήρε το παιχνίδι της ανήλικης στο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου Αλλατίνι - Ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο για τους γονείς της...
Εφιαλτική τροπή πήρε το παιχνίδι της ανήλικης στο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου Αλλατίνι - Ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο για τους γονείς της...

Σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο έπεσε από ύψος τριών μέτρων, στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου του εργοστασίου Αλλατίνι. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16.00 το απόγευμα, οπότε και η κοπέλα βρέθηκε στον χώρο του πρώην εργοστασίου για να παίξει, μαζί με την παρέα της.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της ανήλικης ειδοποίησε ασθενοφόρο και πλέον οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη στις 8 Ιουνίου όταν ένα 13χρονο αγόρι έπεσε επίσης από ύψος, στο εσωτερικό του Αλλατίνι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Το αγοράκι έπαιζε με τους φίλους του και σε μια προσπάθειά του να πηδήξει, έπεσε από τον 3ο στον 2ο όροφο. 
Πηγή: thestival.gr
 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]