ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[ΗΠΕΙΡΟΣ]ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ :Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της Παραμυθιάς Ενας άνδρας νεκρός [φωτο-βίντεο]

-Νεκρός ο 52χρονος ημεδαπός  οδηγός 

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας μέσα απο  νταλίκα με Βουλγάρικες πινακίδες που κινούνταν στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα ,το βράδυ της Τετάρτης 25/11   Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα Κρυσταλλοπηγής ,πριν την έξοδο της Παραμυθιάς ,έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα  , μία κολώνα φωτισμού ,βούτηξε σε γκρεμό πολλών   μέτρων  και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα απο λαμαρίνες.
Ο άτυχος   οδηγός της νταλίκας  ,λίγο πριν   τις 00.00   ανασύρθηκε νεκρός απο άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο μαζί με  την αστυνομία και  το ΕΚΑΒ  Παραμυθιάς  .
 Στην περιοχή  την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος επικρατούσαν  αντίξοες καιρικές συνθήκες ,πυκνή ομίχλη και καταρρακτώδης βροχή .

Στο σημείο  βρίσκονται  μέχρι αυτή την ώρα   εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού προκειμένου να απομακρύνουν απο το οδόστρωμα το φορτίο της νταλίκας ,που ήταν  δέρματα  και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο ρεύμα που παραμένει κλειστό .
Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα οι άνδρες της ΕΜΑΚ απο τα Ιωάννινα που έφτασαν στο σημείο  δεν έχουν  εντοπίσει  άλλο άτομο εκτός απο τον οδηγό του οχήματος 
Αγνωστο ωστόσο παραμένει αν  οοδηγός ταξίδευε μόνος του .
upd 9.00π.μ
upd 10.07 π.μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]