ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[ΗΠΕΙΡΟΣ]Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Ζάβροχο Ιωαννίνων, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας


Συνελήφθη, χθες (06-02-2016) το πρωί στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων, στην διασταύρωση Ζαβρόχου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολή Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας ενός ομοεθνούς του λαθρομετανάστη.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων, στην διασταύρωση Ζαβρόχου, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 54χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στην Χώρα. 
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση  διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]