Εικόνες σοκ! Μετανάστες πέρασαν τα σύνορα δεμένοι στους προφυλακτήρες αυτοκινήτων

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που ανακάλυψε η  συνοριοφυλακή της Ισπανίας και που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.
Όπως βλέπετε και στις εκόνες, μετανάστες με καταγωγή από τη Γουινέα, προσπαθώντας να μπουν στην πόλη-θύλακα της Ισπανίας, τη Μελίγια, δέθηκαν με τη βοήθεια των διακινητών σε αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από την ισπανική αστυνομία.
Κάποιοι από αυτούς είναι δεμένοι στους προφυλακτήρες, κάτω από τα ταμπλό του αυτοκινήτου, στριμωγμένοι ανάμεσα στα καθίσματα, ακόμα και στα ντεπόζιτα των οχημάτων. Ένας νεαρός μετανάστης, μάλιστα, εντοπίστηκε κουλουριασμένος μέσα σε μια βαλίτσα. Δύο ακόμη άτομα από τη Γουινέα, ήταν κρυμμένοι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.
This boy from Africa tried to enter the enclave of Melilla curled up inside a travel suitcase
Οι συνοριοφύλακες βρήκαν τους ανθρώπους δεμένους με σχοινιά στα οχήματα, αντιμέτωπους με δυσκολίες στην αναπνοή, εξαιτίας και της εισπνοής πετρελαίου. Οι μετανάστες έγιναν αντιληπτοί από αισθητήρες που εντόπισαν καρδιακό παλμό μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.
And another man was carefully hidden under the dashboard of a vehicle as it crossed into the small Spanish-run territory on Morocco's coast
Δύο Μαροκινοί επιβάτες, ηλικίας 46 και 23 ετών, συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν, πριν να οδηγηθούν σε δίκη για διακίνηση. Δύο από τους μετανάστες που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα, νοσηλεύτηκαν για προληπτικούς κυρίως λόγους, ένας άνδρας ωστόσο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όταν κατάλαβε ότι είχε εισπνεύσει τοξικές αναθυμιάσεις της βενζίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]