ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σκοτσέζικο ντουζ... Ο καιρός τον Μάρτιο

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στον Μάρτιο σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, με πολλές βροχές αλλά και εναλλαγές ζέστης και κρύου.

Θα έχουμε ένα σκοτσέζικο ντουζ καιρικών φαινομένων με τις θερμές αέριες μάζες να διαδέχονται τις ψυχρές και το αντίθετο. 

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα κυλίσει γενικά με αρκετές καταιγίδες και βροχές στη χώρα μας, ενώ μετά τις 5-6 του μήνα φαίνεται να έχουμε ψύχρα ως και κρύο ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα με χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου φαίνεται να κυλάει και πάλι με καταιγίδες αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να έχουμε κάποιες θερμές εισβολές στη χώρα μας με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ψύχρα θα επικρατεί τις βραδινές ώρες στη βόρεια χώρα.

Τέλος το τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη αν και μακριά, φαίνεται να κυλάει με βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα, κατά τόπους ισχυρές με χαλάζι, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας φαίνεται να πέφτουν ακόμα και χιόνια. Η θερμοκρασία το τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα με τις ψυχρές και θερμές αέριες μάζες να δίνουν ''μάχη'' πάνω από την Ελλάδα ακόμα και ως τα τέλη του μήνα.

Το Greek-Weather.Org υπογραμμίζει πως θα πέσουν πολλές βροχές στη βόρεια και δυτική Ελλάδα μέσα στο Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]