[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:"Γολγοθάς" για Γιαννιώτη ..με ραβασάκι της εφορίας για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας...

Να αποδείξει ότι δεν είναι..."ελέφαντας" καλείται ένας Γιαννιώτης που πριν απο λίγες ημέρες έλαβε ραβασάκι απο την εφορία για μη καταβολή τελών κυκλοφορίας για το .Ι.Χ.Ε όχημά του, για το έτος 2011.
Και κάπως έτσι ξεκινά ο "Γολγοθάς του"..
 Οπως δήλωσε , στο epirus-tv -news, τα τέλη κυκλοφορίας τα είχε καταβάλει,   για κακή του τύχη όμως έχει κρατημένο μόνο το  σήμα και όχι την απόδειξη ,κάτι που αρκετοί οδηγοί έκαναν κατά το παρελθόν .
Η πρώτη του κίνηση ήταν να απευθυνθεί στην ΔΟΥ Ιωαννίνων έχοντας μαζί του το σήμα ,το μόνο αποδεικτικό  που έχει στα χέρια του, μετά απο 5  περίπου χρόνια .
Η απογοήτευσή του ...μεγάλη όταν άκουσε απο τους αρμοδίους για το θέμα πως δεν δέχονται ως αποδεικτικό στοιχείο το  σήμα ,παρά μόνο την απόδειξη πληρωμής .
Στην ερώτηση μας πως σκοπεύει να κινηθεί απο εδώ και πέρα ,μας απάντησε πως θα προχωρήσει σε  δικοφανή προσφυγή  ,θα περάσει απο επιτροπή και θα περιμένει...
Απευθύνθηκε και σε  βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων ζητώντας τη συμβουλή τους και τον διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν σχετική αναφορά στο Υπουργείο Οικονομικών .
Ο κυριότερος φόβος του ,όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά  στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  μαζί του , είναι πως  εξαιτίας μιας κίνησης που θα μπορούσε να την κάνει ο κάθε οδηγός ,να κρατήσει   μόνο  το σήμα των τελών θεωρώντας πως  έτσι θα είναι κατοχυρωμένος για την πληρωμή τους ,αυτή  μπορεί  τώρα να του κοστίσει ακριβά ...και να πληρώσει εν τέλει  3 συνολικά φορές, το ποσό των τελών κυκλοφορίας για το 2011...βάρος δυσβάσταχτο για ένα ελληνικό νοικοκυριό ..

Πλέον όλοι οι οδηγοί κρατούν τις αποδείξεις  πληρωμών των τελών κυκλοφορίας , αφού δεν εφοδιάζονται με το σχετικό σήμα, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν ...αν όμως κάποιος έχει κάνει το ίδιο σφάλμα με τον συμπολίτη μας ,θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την αντιμετώπιση μιας δύσκολης  και χρονοβόρας κατάστασης μέχρι να αποδείξει ότι έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας ,στην περίπτωση που λάβει ανάλογο ραβασάκι απο την ΔΟΥ ...με τον κίνδυνο  στο τέλος να μην τα καταφέρει, να είναι ορατός ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]