[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Συγκέντρωσαν 1,5 τόνο πλαστικά καπάκια και θα προσφέρουν δύο αναπηρικά καρότσια!

Προσφορά ζωής σε ιδρύματα της περιοχής από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ και τα "SEP Markets Παπαδόπουλος"

Συγκέντρωσαν 1,5 τόνο πλαστικά καπάκια και θα προσφέρουν δύο αναπηρικά καρότσια!


Ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στέλνουν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, οι οποίοι σε συνεργασία με τα Super Market της γιαννιώτικης εταιρείας "SEP Market Παπαδόπουλος", συγκέντρωσαν περίπου 1,5 τόνο πλαστικά καπάκια μπουκαλιών, με τα οποία εξασφάλισαν την αγορά δύο αναπηρικών καροτσιών, τα οποία στη συνέχεια θα προσφέρουν σε ιδρύματα της περιοχής.

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου  των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, με μεγάλο ζήλο και επιμονή μάζευαν ένα-ένα τα καπάκια, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση των πελατών των Super Market "SEP Market Παπαδόπουλος", που συμμετείχαν εξίσου ενεργά στη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια δράση που πέρα από τον κοινωνικό της χαρακτήρα, αναδεικνύει την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση του πλαστικού αλλά τον εθελοντισμό, ως στάση ζωής στους μαθητές και τους πολίτες των Ιωαννίνων.

Σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου, η εταιρεία "SEP Market Παπαδόπουλος" παρέλαβε από το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ τα καπάκια που συγκέντρωσαν οι μαθητές και μαζί με εκείνα που συγκεντρώθηκαν από τους πελάτες της στα πέντε (5) Super Market που διαθέτει στην πόλη των Ιωαννίνων, θα τα προωθήσει σε εταιρεία ανακύκλωσης, με αντάλλαγμα την αγορά δύο αναπηρικών καροτσιών. Στο διάστημα μέχρι το Πάσχα, τα δύο αναπηρικά καρότσια θα παραδοθούν σε ιδρύματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]