[ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ]ΚΕΡΚΥΡΑ:Συνεχίζει η θάλασσα να "ξεβράζει"ναρκωτικά..Δύο συκευασίες με (9,300 kgr) και ένα δέμα με (26,100 kgr).

 Αναφορικά με τον εντοπισμό και περισυλλογή ναρκωτικών ουσιών στις θαλάσσιες περιοχές ''ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ'' ν. Κέρκυρας και βόρεια της ν. Οθωνών, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προέβησαν στον εντοπισμό έτερης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας ακατέργαστης κάνναβης.

   Ειδικότερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών, για τον εντοπισμό σε απόκρημνη περιοχή της παραλίας ''ΚΑΛΥΒΕΣ'' νοτιοδυτικά της ν. Οθωνών ενός (01) μεγάλου δέματος και δύο (02) νάιλον συσκευασιών, επιμελώς κρυμμένων, τα οποί
α περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
   Άμεσα στο εν λόγω σημείο κατέπλευσαν περιπολικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, οι οποίοι παρέλαβαν τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.
  Ακολούθησε καταμέτρηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι οι δύο νάιλον συσκευασίες είναι συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και τριακοσίων γραμμαρίων (9,300 kgr), ενώ το μεγάλο δέμα είναι συνολικού μικτού βάρους είκοσι έξι κιλών και εκατό γραμμαρίων (26,100 kgr).
 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.
   Οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων ναρκωτικών ουσιών συνεχίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]