Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών ΠΚ Δήμου Ιωαννίνων στο «δρόμο» της Ολυμπιακης Φλόγας για το Ρίο.

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών ΠΚ Δήμου Ιωαννίνων στο «δρόμο» της Ολυμπιακης  Φλόγας για το Ρίο.

            Μια ακόμη σημαντική στιγμή προσέθεσε στην βραβευμένη πορεία του, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
            Πρόκειται για την συμμετοχή του στο τελετουργικό και το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στα Γιάννινα, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στο «δρόμο» της για το Ρίο της Βραζιλίας.   Το γιαννιώτικο Συγκρότημα είχε την τιμή να πραγματοποιήσει το ίδιο για πέμπτη συνεχόμενη Ολυμπιάδα, μετά από αυτή του 2000 της Αυστραλίας, του 2004 της Ελλάδας, του 2008 της Κίνας και του 2012 της Μεγάλης Βρετανίας.
            Παράλληλα έχει συμμετάσχει στην τελετή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι της Ρωσίας και των τελευταίων Special Olympics.
            Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2004, στην Ολυμπιάδα των Αθηνών, ήταν το μοναδικό ελλαδίτικο Συγκρότημα που συμμετείχε στην Αφή της Φλόγας σε δυο κράτη.         Στα Γιάννινα και στην αδελφοποιημένη πόλη της Λεμεσού Κύπρου.
 Η έντονη ανοιξιάτικη παρουσία του, μετά την συνδιοργάνωση σεμιναρίου σε Βέροια και Νάουσα, την παράσταση στα Σκόπια στα πλαίσια της τουριστικής προώθησης της Ηπείρου και την συμμετοχή στο 34ο Φεστιβάλ της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης, θα κλείσει με την καθιερωμένη Ετήσια Παράσταση όλων των χορευτών του, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]