ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ηπειρος]Ιωάννινα:Πήγε για φαγητό και έμεινε ...εγκλωβισμένος σε στέγη σπιτιού για 3 ημέρες

Παρατημένος σκύλος  σε κάποια  γειτονιά των Ιωαννίνων  στην προσπάθειά του να βρει λίγο  φαγητό μπήκε σε αυλή σπιτιού, όπου διέμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι .
Γι α  κακή του όμως τύχη  ,η παρουσία του ήταν ανεπιθύμητη ,με τους ηλικιωμένους να αρχίζουν να τον  κυνηγούν προκειμένου   να τον διώξουν .
Απο το κυνηγητό όμως  αυτό που κατάφεραν , ήταν να τον εγκλωβίσουν για 3 ολόκληρες   ημέρες στη στέγη του σπιτιού.
Επι ένα τριήμερο  οι ηλικιωμένοι  επικοινώνησαν με διάφορα άτομα  ,μόνο που κάνενας  τους δεν ήταν "υπεύθυνος" ...
Το συμπαθές και συνάμα  άτυχο τετράποδο, έμεινε  εγκλωβισμένο στη στέγη μέχρι που βρέθηκε ευτυχώς ο "υπεύθυνος" και έτσι σώθηκε .
Μετά απο χθεσινή επικοινωνία με τους εθελοντές του   Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων το σκυλάκι απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, έλαβε τις πρώτες κτηνιατρικές υπηρεσίες  και σε ένα φιλικό για αυτό  πλέον περιβάλλον αρχίζει σιγά σιγά να ηρεμεί  και  επιτέλους κατάφερε να βρεί λίγο φαγητό ,αυτό που ήταν  και η αρχή της μικρής του "οδύσσειας"όπως φαίνεται και στις  φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook ο Σύλλογος .
Και αν κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί δεν επενέβη η Π.Υ  για τον απεγκλωβισμό του ζώου ,απο τη λίστα τηλεφώνων που κλήθηκαν απο το ηλικιωμένο ζευγάρι και που έχει στη διάθεσή του ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων  ,δεν προκύπτει να έγινε κάποια κλήση στην υπηρεσία .
Αλλωστε, αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί ο σκύλος δεν  θα παρέμενε εγκλωβισμένος στη στέγη καθώς  οι άνδρες της Π.Υ αλλά και η αστυνομία έχουν  πολλάκις αποδείξει πως επεμβαίνουν   άμεσα σε  ανάλογες περιπτώσεις ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]