ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΑΡΤΑΣ:Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΑΡΤΑΣ
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις! 
Συναδέλφισσες – οι
Όλοι στη μάχη της 48ωρης Απεργίας 6και 7Μάη. Η καλύτερη τιμή στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο την Πρωτομαγιά του 1886 και τους 200 της Καισαριανής είναι η επιτυχία της. Στήνουμε εργατικό λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου.
 Απαντάμε ανοίγοντας ταυτόχρονα   κύκλο κινητοποιήσεων για τα δεδουλευμένα μας και το σεβασμό που μας οφείλουν!
Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από τα ταξικά συνδικάτα το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και το ΠΑΜΕ 
Παρασκευή 6 Μάη, 8.00 μμ συλλαλητήριο στην πλ.Κιλκίς
Σάββατο 7 Μάη, 10.30πμ στο ΕΚΑ και αναχώρηση για το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στα Γιάννενα!
Κυριακή 8 Μάη, 10.30πμ στο ΕΚΑ  
Λέμε όχι στα ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
. Το Ασφαλιστικό είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια, αφορά τη ζωή μας. Φτάνοντας στην τελική ευθεία καλούμε μας εργαζόμενους σε ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Δεν επιτρέπεται να λιποτακτήσει κανείς από αυτήν τη μάχη.
Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ταυτίστηκε πλήρως με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, υλοποιώντας την πολιτική που έχει ανάγκη το κεφάλαιο.
Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που κατατέθηκε την προηγούμενη βδομάδα και το πανε για ψηφιση την Κυριακή 8/5/2016 δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο «νόμος-λαιμητόμος» που του απέδωσαν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα.
Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα. Είναι ώρα να στείλουμε πιο δυνατό το μήνυμα: «Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία».
Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη των πλουτοκρατών. Ζητάμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα με βάση μας σύγχρονες ανάγκες μας. Δε θα επιτρέψουμε από φόβο να ζήσουμε στη φτώχεια, στη σύγχρονη σκλαβιά, στη ζωή χωρίς μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών που περιμένουν στη γωνία!   Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας, τον κόπο τον ιδρώτα και το αίμα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]