ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οι Απόδημοι κοντά στους Ηλικιωμένους της Κόνιτσας!

Σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας , η ομογένεια και ο τοπικός παράγοντας έδωσαν και πάλι το παρόν .
Την Μεγάλη Πέμπτη οι εκπρόσωποι του MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION και της HELLENIC NEWS OF AMERICA , ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ πρόεδρος & ιδρυτής των MAGAF και της Ομογενειακής εφημερίδας ΗΝΑ Hellenic News of America, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΤΗΣ (Αρχηγός Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πωγωνίου), ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΤΣΙΑΣ( Μελος Δημ. Συμβουλιου Δημου Πωγωνιου), ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΤΗΣ και η κα ΕΒΙΤΑ ΓΑΒΡΑ , επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο <<Η Θεοτοκος >> στην ακριτική Κόνιτσα και παρουσία του Διευθυντή κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗ , προσέφεραν φάρμακα και τρόφιμα στις ηλικιωμένες γυναίκες  που φιλοξενεί το γηροκομείο .
Σε συζήτηση  με τον κο Καλιακμάνη ,  ευχη ολων  των  παρευρισκομένων , η προσπάθεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές – εθελοντές ώστε να συμβάλουν στο δύσκολο έργο , διότι οι ανάγκες είναι τεράστιες και τα έσοδα πενιχρά.
Ο κ Κοτρότσιος απο την πλευρά του δήλωσε χαρακτηριστικά:¨ Είμαστε σήμερα εδώ μετά απο τις επαφές των εδώ αντιπροσώπων και τις ενέργειες της κ. Γαβρά για να προσφέρουμε αυτή την μορφή βοήθειας στο Γηροκομείο εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις της Ομογένειας που δημιούργησε το MAGAF και η εφημερίδα Hellenic News of America και να δώσουμε το παρόν, δημιουργώντας ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους απόδημους Ηπειρώτες και φίλους αυτών και να δούμε απο κοινού ποιές είναι οι μελλοντικές ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής της Ηπείρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]