ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βίκος Street Relays 2016... &Hotel Dulac :Στρατηγείο με θέα τη λίμνη!!

Στρατηγείο με θέα τη λίμνη

Στην πόλη όπου ο συμβολισμός της σκυτάλης για συνεργασία και ομαδικό πνεύμα έχει βρει την έδρα του και σε μία από τις ωραιότερες δρομικές διαδρομέ
ς στην Ελλάδα θα γίνει στις 4 Ιουνίου ο πέμπτος αγώνας της σειράς Βίκος Street Relays για το 2016. 
Με το Γύρο του Κάστρου και με την παραλίμνια διαδρομή κάτω από τα πλατάνια να προσφέρει μοναδικές εικόνες αθλητισμού που διαφημίζουν τα Ιωάννινα σε όλη την Ελλάδα, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν υπέροχες στιγμές ενός αθλητικού πάρτυ. 
Σε μία διοργάνωση με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων πηγαίνει στη “Μέριμνα” όλη η πόλη ενώνει τις δυνάμεις της για να παρουσιάσει ότι καλύτερο μπορεί. Στον πιο ξεχωριστό αθλητικό τουριστικό προορισμό της χώρας, στην πόλη της οποίας οι κάτοικοι φημίζονται για τις αρετές τους στις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό, το στρατηγείο της διοργάνωσης θα βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, έχοντας το πλεονέκτημα να είναι πολύ κοντά στη διαδρομή και νιώθοντας, παράλληλα, την αύρα της λίμνης Παμβώτιδας. 


Τo πεντάστερο Hotel Du Lac Congress Center & Spa είναι μόνο του είναι ένα τεράστιο κίνητρο για να επισκεφτεί αυτήν την περίοδο κάποιος τα Ιωάννινα. Για αθλητική δραστηριότητα, για το σύγχρονο spa και για τις γαστρονομικές προτάσεις που διαθέτει.

Τo ξενοδοχείο αποτελεί κόσμημα για την πόλη και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Όπως είναι πρόδηλο και από την ονομασία του βρίσκεται δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Ιωαννίνων ενώ απέχει μόλις δύο βήματα από τα γραφικά δρομάκια του Κάστρου, Οι υπηρεσίες του προς τους πελάτες του είναι κορυφαίας ποιότητας, με τα 170 δωμάτια και σουίτες του να  διακρίνονται για τη μοναδική ατμόσφαιρα και την αίσθηση γαλήνης που προσφέρουν, προορισμένα για να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς.

Τα εστιατόρια του Hotel Du Lac, όπως και τα δωμάτια έχουν θέα στη λίμνη και αποτελούν μοναδικό τόπο συνάντησης και γαστριμαργικών απολαύσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Μεταξύ άλλων υπηρεσιών, το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει αίθουσες spa για μία απόλυτη εμπειρία  αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας. Επίσης το Hotel Du Lac συνιστά μία εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση συνεδρίων καθώς πέρα από τους πολύ όμορφους χώρους του και το σύγχρονο οπτικοακουστικό και όχι μόνο εξοπλισμό, διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό ικανό να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές προσδοκίες. Οι εντυπωσιακές αίθουσες δεξιώσεων με την προσεγμένη διακόσμηση και τις πρωτότυπες γαστρονομικές επιλογές μπορούν να μετατρέψει μία απλή εκδήλωση σε ένα αξέχαστο γεγονός.

Από την Τρίτη 31 Μαΐου, στους χώρους του  Hotel Du Lac θα παρέχονται πληροφορίες για τους αγώνες μαζί με το αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό, ενώ από την Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα είναι και το σημείο στο οποίο θα λειτουργήσει και η γραμματεία των Street Relays, μέχρι και την έναρξη των αγώνων.

Ο όμιλος Νιτσιάκος, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, δεν θα περιοριστεί στην υποστήριξη των αγώνων των σκυταλοδρομιών ως χορηγός φιλοξενίας, αλλά παράλληλα θα φτιάξει μία πολυμελή αγωνιστική ομάδα η οποία με την παρουσία της στους αγώνες, θα ενισχύσει και τις προσπάθειες της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Μέριμνα”, στην οποία άλλωστε θα διατεθεί και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]