Πανελλαδικές 2016:Η πρώτη των πρώτων απο την Αρτα!

Η Ελίνα Σιλιόγκα συγκέντρωσε 19.535 μόρια ,κάνοντας περήφανους τους γονείς της  αλλά και  ολόκληρη την Αρτα!
Η Ελίνα βρέθηκε εχθές το πρωί στα γραφεία της τοπικής εφημερίδας Γνώμη Αρτας όπου  έδωσε συνέντευξη ,αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της μεγάλης επιτυχίας της ,η οποία  ήρθε μετά απο συστηματικό διάβασμα και προσήλωση στο στόχο της ,που ως γνωστό" δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τον άνθρωπο που δρα με πίστη στο σκοπό του" ..όπως ακριβώς έκανε η Ελίνα .
Μεγάλη χαρά ,ανακούφιση και ικανοποίηση ήταντα πρώτα συναισθήματα ,όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ,αποκάλυψε η μαθήτρια  μιλώνας σε δημοσιογράφο της εφημεριδας.
Τα μαθήματα και το σχολείο ήταν η 1η προτεραιότητά της.
"Οταν θέτεις έναν υψηλό στόχο είναι φυσικό να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς ,προκειμενου να ανταποκριθείς σε αυτό "σημειωσε χαρακτηριστικά η Ελίνα .
Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας ,η μαθητρια υπογράμμισε πως δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας .Σημαντικό συστατικό είναι το διάβασμα μαζί με την ψυχραιμία ,την υπομονή και την επιμονή .
"Τίποτα δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες ,μόνο αρχίσει " υπογράμμισε η  όμορφη Ελίνα  που μετά την επιτυχία της   ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Αναφερόμενη στην κατάσταση της Παιδείας σημείωσε ,πως αυτη δεν είναι η καλύτερη δυνατή .
Οι συνεχείς αλλαγές  που υφίσταται το εκπαιδευτικό  σύστημα εισαγωγής ,δημιουργεί ένα συνεχές άγχος στους μαθητές και παράλληλα υποβαθμίζει την ποιότητα της παρεχόμενης Παιδείας.
"Το Λύκειο είναι πλέον έχει καταστεί προθάλαμος του πανεπιστημίου ,ενώ οι συνεχείς εξετάσεις δεν ευνοούν το στόχο του σχολείου ,που είναι η ευρεία καλλιέργεια"σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας,ενώ αναφερόμενη στη γενικότερη κατάσταση της πατρίδας μας ,η Ελίνα Σιλιόγκα  επιβεβαίωσε αυτό που βιώνουμε όλοι μας ..
"Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή διανύει μία περίοδο κρίσης, ευθύνη για την οποία πιστεύω φέρουμε όλοι μας με την Αρτα να αποτελεί μια μικρογραφία της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα ".
[με πληροφορίες απο την εφημερίδα Γνώμη Αρτας ]
[ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ ]
[φωτο ΦΩΤΟ: Δ. ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]