[Κόσμος]Απίστευτη εξέλιξη με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Την μεγάλη

ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Φεράρι, Λούκα Ντι Μοντεζέμολο, ο οποίος δήλωσε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον αντιδρά σε εξωτερικά ερεθίσματα!

Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι, ο Μίκαελ Σουμάχερ ζει τον δικό του «Γολγοθά».

Επανέρχεται η αισιοδοξία

Μπορεί να έφτασε κοντά στον θάνατο, μπορεί να γράφτηκαν και να ακούστηκαν πολλά περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, ωστόσο πλέον όλες οι αναφορές προκαλούν αισιοδοξία.

Παρότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη μοναδική πηγή πληροφοριών για την πορεία της υγείας του, την εκπρόσωπο της οικογένειας Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, η τελευταία ενημέρωση ήρθε από τον πρώην πρόεδρο της Φεράρι.

Αφού ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, βρίσκεται πια στο σπίτι του στην Ελβετία όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για να του παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα στην προσπάθεια ανάκαμψης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω πως αντιδράσει σε εξωτερικά ερεθίσματα. Ξέρω πόσο δυνατός άνθρωπος είναι και είμαι σίγουρος πως με την αποφασιστικότητά του, που είναι καθοριστικό γνώριμα, θα βγει από αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Ήταν πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Ferrari και μου είναι δύσκολο να διαχωρίσω μέσα μου τον Μίκαελ τον οδηγό και τον Μίκαελ τον φίλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός στην Express.
πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]