[Ελλάδα]Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης

Σαράντα επτά (47) δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες εχθες  από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Α' Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στην περιοχή ''ΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑ'' ν. Σαμοθράκης, όπου εντόπισαν σε περιφραγμένη οργανωμένη φυτεία, σαράντα επτά (47) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30 εκατοστών έως και 1 μέτρου και 30 εκατοστών.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δενδρύλλια καθώς και ένα (01) μεταλλικό μπρίκι το οποίο περιείχε αποσπάσματα κάνναβης μεικτού βάρους τριών γραμμαρίων και τριών εκατοστών του γραμμαρίου (3,3gr) όπως επίσης και άλλα παρελκόμενα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]